Follow us

Τα πιο κομψά looks που μπορείς να δημιουργήσεις με ένα λευκό φόρεμα φέτος το καλοκαίρι

Πώς θα φορέσεις το αγαπημένο σου λευκό φόρεμα.

leuko forema Splash News / Ideal Image

Δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να πούμε για το λευκό φόρεμα. Διαχρονικό και κομψό, αποπνέει μία διαχρονική φινέτσα και μία χάρη που μας κάνει να αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση. Διανύοντας μάλιστα την πιο cool εποχή του χρόνου, δηλαδή το καλοκαίρι, το λευκό φόρεμα είναι αναπόσπαστο κομμάτι για την γκαρνταρόμπα της σεζόν και όχι άδικα. Αντικαθιστά με μεγάλη επιτυχία το μικρό μαύρο φόρεμα, ενώ είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις. Ποιοι είναι όμως οι πιο κομψοί τρόποι για να το φορέσεις αυτή την περίοδο, τόσο στην πόλη όσο και το νησί;

-1 Εάν αποφασίσεις να φορέσεις ένα λευκό shirt dress, μπορείς να το αναβαθμίσεις φορώντας ένα εμπριμέ μαντήλι ως ζώνη. Δίπλωσε το έτσι ώστε να γίνει λωρίδα και πέρασε το γύρω από τη μέση σου.

-2 Το λευκό λειτουργεί ως τέλειος καμβάς για να προσθέσεις αξεσουάρ σε έντονα χρώματα ή μοτίβα. Ένα λευκό φόρεμα λοιπόν ταιριάζει τέλεια με παπούτσια και τσάντες σε χαρούμενες αποχρώσεις.

-3 Basic κομμάτια όπως το λευκό φόρεμα μάς βοηθούν επίσης να φορέσουμε κάποια statement αξεσουάρ της συλλογής μας. Σε περίπτωση λοιπόν που αναρωτιέσαι με τι να συνδυάσεις τα statement καλοκαιρινά σκουλαρίκια σου ή την ιδιαίτερη τσάντα σου, προτείνουμε να τα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου λευκό φόρεμα.

-4 Την περίοδο του καλοκαιριού, αναπτύσσεται μία μεγάλη αγάπη ανάμεσα στο λευκό φόρεμα και τα αξεσουάρ από ψάθα. Έτσι, εάν θέλεις να φορέσεις το little white dress σου σε μία πρωινή εμφάνιση, προτείνουμε να το συνδυάσεις με ψάθινα καπέλα και τσάντες, ζώνες και κοσμήματα από raffia. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως καλοκαιρινό και φρέσκο.

-5 Εάν προετοιμάζεις τη βαλίτσα των διακοπών σου, σίγουρα δεν θα πρέπει να ξεχάσεις να τοποθετήσεις σε αυτή ένα λευκό φόρεμα. Αέρινο και κομψό, θα το φορέσεις τόσο στην παραλία επάνω από το μαγιό σου όσο και στις βόλτες σου στο νησί.

Τα πιο κομψά looks που μπορείς να δημιουργήσεις με ένα λευκό φόρεμα

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ