Follow us

Η Ευγενία Σαμαρά έχει την πιο ωραία συλλογή από μπικίνι | 5 beach looks για να αντιγράψεις

Τα αγαπημένα μπικίνι της Ευγενίας Σαμαρά για το φετινό καλοκαίρι.

MissBloom TEAM
eugeniasamara Instagram @eugeniasamara

Μέχρι να έρθει η στιγμή να επιβιβαστούμε στο πλοίο που θα μας οδηγήσει στον προορισμό των διακοπών μας, απολαμβάνουμε να χαζεύουμε διάφορες εικόνες που δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι influencers αλλά και κάποιες διάσημες Ελληνίδες. Ανάμεσα σε εκείνα τα προφίλ που μας "ταξιδεύουν" είναι της Ευγενίας Σαμαρά. Η ηθοποιός δημοσίευσε συχνά στο προφίλ της διάφορα στιγμιότυπα από τα ταξίδια της, κάνοντας μας να θέλουμε να κλείσουμε τα επόμενα εισιτήρια για το επόμενο ταξίδι μας.

Διαβάστε Επίσης

Εκτός από τις εικόνες όμως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι στιλιστικές επιλογές της Ευγενίας Σαμαρά. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός αγαπά τα μπικίνι και όπως φαίνεται έχει μεγάλη συλλογή τόσο σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το λευκό και οι γήινοι τόνοι όσο και σε πιο έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, το μοβ και το πράσινο.

Τα αγαπημένα μαγιό της Ευγενίας Σαμαρά

Σε μοβ

Σε λευκό

Σε γήινες αποχρώσεις

Σε κόκκινο

Σε πράσινο lime

Πώς θα φροντίσεις τα μαγιό σου

Ξέπλυνε το μαγιό αμέσως μετά το κολύμπι: Αμέσως μετά την επιστροφή σου από την παραλία ή την πισίνα, θα πρέπει να πλένεις το μαγιό, ώστε να φύγει το χλωριωμένο ή αλμυρό νερό, η άμμος και το αντηλιακό άμεσα. Κάπως έτσι, θα αποτρέψεις τη σύντομη φθορά και το ξεθώριασμα.

Χρησιμοποίησε ήπιο απορρυπαντικό: Εξίσου σημαντικό είναι να αποφύγεις τα σκληρά απορρυπαντικά και λευκαντικά, καθώς αυτά μπορούν να καταστρέψουν τα ευαίσθητα υφάσματα των μαγιό. Επίλεξε ένα ήπιο απορρυπαντικό πλυντηρίου ή σαπούνι ειδικά για μαγιό.

Μην τα βάλεις σε στεγνωτήριο: Η θερμότητα του στεγνωτηρίου μπορεί να καταστρέψει τα υφάσματα και τα χρώματα των μαγιό. Προτίμησε να αφήσεις τα μαγιό σου να στεγνώσει στον αέρα, αλλά σε σκιερό μέρος.

Μην τα αφήνεις στον ήλιο: Η υπεριώδης ακτινοβολία μπορεί να ξεθωριάσει και να καταστρέψει τα χρώματα των μαγιό. Όταν θέλεις να τα στεγνώσεις, προτίμησε να τα τοποθετήσεις σε ένα σκιερό μέρος.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ