Follow us

Μαρέβα Μητσοτάκη | Τα κοσμήματα με συμβολικό χαρακτήρα που φόρεσε στο ταξίδι της στην Ουάσινγκτον

Τα ιστορικά κοσμήματα που επέλεξε η σύζυγος του πρωθυπουργού.

MissBloom TEAM
Μαρέβα Μητσοτάκη | Τα κοσμήματα με συμβολικό χαρακτήρα που φόρεσε στο ταξίδι της στην Ουάσινγκτον Instagram@ Mareva Grabowski-Mitsotaki

Στην Ουάσιγκτον ταξίδεψαν πριν από λίγες ημέρας ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ. Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 75 χρόνια από την ίδρυση της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, ενώ ήταν καλεσμένοι στο δείπνο που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν των ηγετών του ΝΑΤΟ από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Joe Biden, και τη σύζυγό του, Jill Biden.

Για το δείπνο στον Λευκό Οίκο, η Μαρέβα Μητσοτάκη φόρεσε μία σατέν μπλούζα σε navy blue απόχρωση και μπλε παντελόνα, ενώ εντύπωση έκαναν τα ξεχωριστά της κοσμήματα. Βεβαίως, πρόκειται για ιστορικά κοσμήματα με συμβολικό χαρακτήρα αφού προέρχονται από τη συλλογή του Μουσείου Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη και εκπροσωπούν τη μεγάλη παράδοση της ελληνικής αργυροχρυσοχοΐας. Το συγκεκριμένο κολιέ αποτελεί ένα σατουάρ με τον κόμπο του Ηρακλή, σύμβολο δύναμης και του δεσμού της φιλίας, από την "Κλασσική – ελληνιστική συλλογή" (1957) του μουσείου, ενώ το βραχιόλι ανήκει στη "Βυζαντινή Συλλογή" (1970) που τιμά την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά.

Διάβασε τη συνέχεια στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ