Follow us

Η Δάφνη Μητσοτάκη φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση στα παπούτσια του καλοκαιριού

Η εμφάνιση της κόρης του Πρωθυπουργού στην επετειακή εκδήλωση για τα 75 χρόνια από την ίδρυση του NATO.

MissBloom TEAM
Η Δάφνη Μηστοτάκη φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση στα παπούτσια του καλοκαιριού Instagram @Mareva Grabowski-Mitsotaki

Στην Ουάσιγκτον ταξίδεψαν ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, όπου μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών στην επετειακή εκδήλωση για τα 75 χρόνια από την ίδρυση του διεθνή οργανισμού. Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους, η σύζυγος του Πρωθυπουργού είχε συναντήσεις με την Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α, Jill Biden, αλλά και τη σύζυγο του Τούρκου Προέδρου, την Emine Erdogan. Σ' αυτές τις συναντήσεις, τη Μαρέβα Μητσοτάκη συνόδευε τη μικρότερη από τα τρία παιδιά της οικογένειας Μητσοτάκη, η Δάφνη.

Η Δάφνη Μητσοτάκη το 2021 αναχώρησε για την Αμερική όπου ξεκίνησε τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο του Γέιλ, στον τομέα των ανθρωπιστικών επιστημών. Η 21 ετών κόρη του Κυριάκου και της Μαρέβα Μητσοτάκη έχει ξεχωρίσει επίσης για το κομψό της στιλ και η εμφάνισή της στην εκδήλωση για 75 χρόνια από την ίδρυση του NATO το επιβεβαιώνει.

Για την περίσταση, εμπιστεύτηκε ένα διαχρονικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, το μαύρο φόρεμα, ενώ στους ώμους της είχε ρίξει ένα κλασικό μαύρο σακάκι. Αυτό όμως που ξεχωρίζει στο look της είναι η επιλογή παπουτσιών με τα οποία συνδύασε το φόρεμά της: ένα ζευγάρι mesh μπαλαρίνες. Οι mesh μπαλαρίνες είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2024 και μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές σε παπούτσια από τις διάσημες fashionistas. Η επιλογή αυτή της Δάφνης Μητσοτάκη δίνει μία επίκαιρη νότα στο διαχρονικό σύνολο, το οποίο ολοκλήρωσε με κομψά κοσμήματα και μια τσάντα χειρός.

Η Δάφνη Μητσοτάκη φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση στα παπούτσια του καλοκαιριού

Mesh ballet flats: Πώς θα τις φορέσεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ