Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με strapless τοπ με mini τζιν φούστα | Το καλοκαιρινό look που θα σε εμπνεύσει

Το θηλυκό αλλά και πολύ girly look που δημιούργησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

MissBloom TEAM
stam_tsimtsili Instagram @stam_tsimtsili

Μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το προσωπικό στιλ της, αφού τα looks που δημιουργεί καθημερινά στην εκπομή του Alpha που παρουσιάζει λειτουργούν ως πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες. Μπορεί η παρουσιάστρια να έχει ολοκληρώσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της για το καλοκαίρι, ωστόσο συνεχίζει να δημιουργεί looks που θέλουμε να αντιγράψουμε.

Πρόσφατα μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε ένα άκρως καλοκαιρινό, θηλυκό, αλλά και girly look. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια βρέθηκε στα γενέθλια μίας καλής της φίλης και επέλεξε να φορέσει ένα strapless τοπ σε κόκκινη απόχρωση με λευκές οριζόντιες ρίγες και μία mini τζιν φούστα που αναδείκνυε τα πόδια της. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με flat σανδάλια και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Μπορεί την περίοδο του καλοκαιριού, να αφήνουμε για λίγο στη ντουλάπα τα τζιν παντελόνια, αφού είναι αρκετά ζεστά, ωστόσο δεν χρειάζεται να απορρίψουμε τελείως το denim ύφασμα. Μία τζιν φούστα για παράδειγμα, όπως αυτή της Σταματίντας Τσιμτσιλή είναι ιδανική προσθήκη στη συλλογή μας.

Το summer look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με strapless τοπ με mini τζιν φούστα | Το καλοκαιρινό look που θα σε εμπνεύσει
Σταματίνα Τσιμτσιλή
Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ποια στιλιστικά λάθη δεν πρέπει να κάνεις με μία mini φούστα;

Απόφυγε τις πολύ κοντές φούστες: Το σωστό είναι να προσαρμόσεις την τάση των mini skirts στο δικό σου ντύσιμο. Μείνει δηλαδή, μακριά από πολύ κοντές φούστες που σε κάνουν να νιώθεις άβολα ή που φοβάσαι πως εάν κάνεις κάποια κίνηση θα φανεί κάτι που δεν θέλεις. Προτίμησε να επενδύσεις σε φούστες με λίγο πιο μακρύ μήκος, που σε κάνουν να νιώθεις άνετα και επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων.

Η λάθος γραμμή φούστας: Εκτός από το μήκος της φούστας, θα πρέπει να προσέξεις αρκετά και τη γραμμή της. Προσπάθησε να αποφύγεις τις mini φούστες με πολύ στενή γραμμή, το πλισέ και τα βολάν, αλλά και τις skater skirts, και προτίμησε mini φούστες σε Α γραμμή και φυσικά στο σωστό μέγεθος. Έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι πιο κομψό.

Συνδυάζεις τις mini φούστες με λάθος παπούτσια: Υπάρχει ένας στιλιστικός κανόνας που λέει πως όσο πιο κοντή είναι η φούστα τόσο πιο χαμηλό θα πρέπει να είναι το μήκος του τακουνιού στα παπούτσια που θα φορέσεις. Όσον αφορά στις κοντές φούστες, τα ιδανικά παπούτσια είναι είτε τα flat είτε εκείνα με ελάχιστον τακούνι. Για παράδειγμα, τα παπούτσια με τετράγωνο τακούνι, τα kitten heels, τα loafers, οι μπαλαρίνες και τα sneakers είναι μερικές από τις πιο κομψές και safe επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Δεν υπάρχει αρμονία στο τελικό αποτέλεσμα: Ένας από τους λόγους που ξεχωρίζουμε το στιλ των Γαλλίδων είναι πως γνωρίζουν πως να δημιουργούν ισορροπία σε μία εμφάνιση. Για παράδειγμα, εάν φορέσεις μία mini φούστα, η οποία τονίζει τα πόδια σου, προτίμησε να τη συνδυάσεις με πουκάμισο, t-shirt ή μπλούζα που δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικά.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ