Follow us

Πώς θα επιλέξεις τα κατάλληλα κοσμήματα ανάλογα με το χτένισμά σου

Τέσσερα διαφορετικά κοσμήματα για τέσσερα διαφορετικά χτενίσματα.

kosmimata Splash News / Ideal Image

Υπάρχουν κάποια απορίες που αφορούν το στιλ μας, οι οποίες φαίνεται να απασχολούν διαχρονικά τις γυναίκες. Εάν το μπλε ταιριάζει τελικά με το μαύρο, εάν χρειάζεται να συνδυάζουμε την τσάντα με τα παπούτσια μας ή πως θα επιλέξουμε τα κατάλληλα κοσμήματα ανάλογα με το χτένισμά μας. Όσον αφορά στις δύο πρώτες απορίες, θα συμφωνήσουμε πως θεωρούνται πλέον κλισέ απόψεις που δεν ισχύουν. Όσον αφορά όμως στα κοσμήματα υπάρχει τρόπος για να κάνεις τις σωστές επιλογές.

Διαβάστε Επίσης

Η Abbie Herbert είναι διάσημο μοντέλο, η οποία είναι ιδιαιτέρως διάσημη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο στο Instagram που έχει 2.2 εκατομμύρια followers όσο και το TikTok που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 15,5 εκατομμύρια followers και σχεδόν 2 δισεκατομμύρια likes. Η content creator λοιπόν δημιούργησε ένα βίντεο, το οποίο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ποια κοσμήματα να επιλέξεις ανάλογα με το χτένισμά σου.

Σύμφωνα λοιπόν με την Abbie Herbert, εάν αφήσεις κάτω τα μαλλιά σου, μπορείς να φορέσεις ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια, ενώ εάν προτιμήσεις μία ponytail, είναι προτιμότερο να φορέσεις κάποιο κολιέ. Για ένα κομψό updo, το ιδανικό κόσμημα είναι τα choker, ενώ εάν αποφασίσεις να πιάσεις τα μισά μαλλιά σου επάνω, προτείνει να φορέσεις μικρούς κρίκους.

Δες εδώ το βίντεο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ