Follow us

5 φορέματα με εκπτώση από τη Mango που μπορείς να φορέσεις ως καλεσμένη σε γάμο

Πώς θα ξεχωρίσεις ως η πιο κομψή καλεσμένη.

MissBloom TEAM
mango foremata Splash News / Ideal Image

Εάν έχουν φτάσει και στα δικά σου χέρια αρκετά προσκλητήρια για καλοκαιρινούς γάμους, τότε γνωρίζεις σίγουρα πόσο περίπλοκο είναι να δημιουργήσεις την πιο κομψή εμφάνιση. Ο στόχος είναι να φορέσεις κάτι κομψό, το οποίο όμως σε κάνει να νιώθεις άνετα στην υψηλή θερμοκρασία της εποχής. Τα φορέματα είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις, και τα οποία θα σε αναδείξουν ως την πιο κομψή καλεσμένη.

Ωστόσο, ακολουθώντας τη συμβουλή των fashion experts, που λένε να μην επενδύσεις σε ρούχα που δεν θα φορέσεις ξανά, έχουμε να σου προτείνουμε κάτι σημαντικό. Η περίοδος των καλοκαιρινών εκπτώσεων που διανύουμε είναι ιδανική για να προσθέσεις στη συλλογή σου κάποια φορέματα, τα οποία θα φορέσεις τόσο σε επίσημα καλέσματα όσο και σε άλλες περιστάσεις, ακολουθώντας διαφορετικό styling.

Κάνοντας μερικά clicks στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Mango, ξεχωρίσαμε πέντε φορέματα που είναι ιδανικά για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου. Το σημαντικότερο από όλα όμως είναι πως θα τα βρεις σε έκπτωση, ώστε να ανανεώσεις τη συλλογή σου, κάνοντας budget friendly αγορές.

Editor's Picks

Φόρεμα σταυρωτή πλάτη Mango

Φόρεμα στράπλες ντεκολτέ καρδιά Mango

Ασύμμετρο φόρεμα με βολάν Mango

Φόρεμα πλισέ γιακάς halter Mango

Φόρεμα πλισέ ντεκολτέ halter Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ