Follow us

H Ιζαμπέλλα Φούλοπ φόρεσε το ιδανικό mix & match dress για το καλοκαίρι

Το απόλυτα καλοκαιρινό look που η ηθοποιός επέλεξε να να παρακολουθήσει θέατρο.

MissBloom TEAM
H Ιζαμπέλλα Φούλοπ φόρεσε το ιδανικό mix & match dress για το καλοκαίρι ndp

Οι θεατρικές παραστάσεις και οι συναυλίες του καλοκαιριού έχουν το δικό τους dress code - συνήθως χαλαρό, άνετο και δροσερό. Και η εμφάνιση της Ιζαμπέλλα Φούλοπ στην πρεμιέρα της θερινής περιοδείας της παράστασης "8 Γυναίκες" στο θέατρο Βράχων ήρθε να μας το υπενθυμίσει. Η επιλογή της ηθοποιού, που παρακολουθήσαμε φέτος στην επιτυχημένη σειρά "Το Προξενιό της Ιουλίας", ήταν ένα mix&match print φόρεμα που απέπνεε boho διάθεση και καλοκαιρινή ανεμελιά. Ό,τι ακριβώς ταιριάζει σε μία τέτοια περίσταση.

Το wrap φόρεμα με το διπλό μοτίβο και τις τιράντες που φόρεσε η Φούλοπ ανήκει στο brand Daphne Alex, και η ηθοποιός το συνδύασε με φλατ gladiator sandals και μαύρη τσάντα. Την τελική πινελιά στο look έβαλαν τα boho κοσμήματα της, όπως τα κολιέ με χάντρες και γαλάζιους λίθους που είχε βάλει στο λαιμό της αλλά και οι χρυσοί κρίκοι στα αφτιά.

Δες το look της Ιζαμπέλλα Φούλοπ:

H Ιζαμπέλλα Φούλοπ φόρεσε το ιδανικό mix & match dress για το καλοκαίρι

Τα εμπριμέ φορέματα για το καλοκαίρι

Τα έντονα μοτίβα έχουν επιστρέψει στις τάσεις του καλοκαιριού 2024 και μπορεί η έμφαση να δίνεται στα φλοράλ, αλλά εσύ μπορείς να επενδύσεις σε όποιο εμπριμέ φόρεμα, ή άλλο κομμάτι, σου ταιριάζει καλύτερα. Η boho αισθητική είναι, επίσης, μία τάση που ανεβαίνει διαρκώς και ταιριάζει άριστα στην εποχή του καλοκαιριού. Ανανέωσε τη συλλογή σου με εμπριμέ φορέματα και να είσαι άνετη και κομψή κάθε στιγμή φέτος το καλοκαίρι. Ποια σου προτείνουμε:

Cutout εμπριμέ φόρεμα "Kiana", Daphne Alex.

Μάξι φόρεμα με βολάν, Regalinas.

Maxi φόρεμα με λαχούρια και δέσιμο στην πλάτη, Pink Woman.

Εμπριμέ φόρεμα Zoe Black, Helmi.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ