Πώς θα δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις στην πόλη φέτος το καλοκαίρι

Οι εμφανίσεις σου στην πόλη θα ξεχωρίζουν για έναν σημαντικό λόγο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Γιατί αγαπάμε το καλοκαίρι; Η απάντηση μοιάζει εύκολη και αρκετά προφανής. Η ημέρα μεγαλώνει, άρα έχεις την ευκαιρία να κάνεις περισσότερα από τα πράγματα που σε ευχαριστούν. Η νύχτα αποκτά ένα πιο διασκεδαστικό και fun περιτύλιγμα με το πρόγραμμά μας να γεμίζει με dates για δροσερά cocktails σε διάφορα σημεία της πόλης. Γενικά, το αστικό τοπίο αποκτά έναν πιο cool χαρακτήρα, κάτι που επηρεάζει άμεσα και το προσωπικό στιλ μας.

Εάν αγαπάς αυτό το coolness για το καθημερινό ντύσιμό σου, τις νέες άκρως δυναμικές συλλογές NBA και MLB Heritage Collection από τη New Era είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να "ντύσεις” το καλοκαίρι σου με τον καλύτερο τρόπο. Οι νέες συλλογές της New Era ενώνει τα βασικά στοιχεία του sports casual στιλ με την σύγχρονη αισθητική και την άνεση που θέλουν οι περισσότερες γυναίκες, αλλά και άντρες να αποπνέει το στιλ τους.

Οι γραμμές είναι λιτές και ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο, οι αποχρώσεις που πρωταγωνιστούν είναι το γαλάζιο, το κρεμ, η pastel εκδοχή του πορτοκαλί και του κίτρινου, το λευκό, αλλά και το διαχρονικό ριγέ. Οι NBA και MLB Heritage Collections της New Era αποτελείται από κομμάτια που θα φοράς non stop αυτή την περίοδο. T-shirts, baseball καπέλα και βερμούδες που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τις πιο ξεχωριστές atheisure chic εμφανίσεις στην πόλη, και όχι μόνο.

Οι NBA και MLB Heritage Collectionς της New Era πρόκειται να ενθουσιάσουν όποιον αγαπά τη μαγεία των αθλημάτων σε συνδυασμό με την ακαταμάχητη αύρα που αποπνέει η μόδα και το street style. Πρόκειται για ένα "πάντρεμα” τόσο μοναδικό όσο είσαι εσύ και το προσωπικό στιλ σου. Φέτος το καλοκαίρι, αξίζει να το περάσεις, φορώντας ρούχα που σε αντιπροσωπεύουν πλήρως και σε κάνουν να νιώθεις ο εαυτός σου. Ρούχα όπως αυτά που υπογράφει η New Era.

H διανομή της NEW ERA σε Ελλάδα και σε Κύπρο γίνεται από τον Όμιλο Φάις.

Tags