Best in Travel | Τα νέα συναρπαστικά χρώματα των αποσκευών Gotech+ της Carpisa υπόσχονται αναβαθμισμένα travel looks

Τα νέα συναρπαστικά χρώματα των αποσκευών Gotech+ της Carpisa.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Κάθε fashionista γνωρίζει ότι το στιλ της δεν μπορεί να περιορίζεται μόνο σ' ό,τι φοράει. Ένα ολοκληρωμένο look απαιτεί προσεγμένο styling και μέριμνα για την παραμικρή λεπτομέρεια. Ειδικά αυτή την εποχή, που περιλαμβάνει πολλά ταξίδια και διακοπές, οφείλεις να δώσεις έμφαση στα καλοκαιρινά αξεσουάρ, τις τσάντες και τις αποσκευές των ταξιδιών. Η Carpisa, το νο.1 brand σε τσάντες, τσάντες για την παραλία και αποσκευές, φροντίζει να σε διευκολύνει στις επιλογές σου προσφέροντας σου την πιο trendy σειρά για τα ταξίδια σου: τη Gotech+. Δημοφιλής για την ανθεκτικότητά της, τον μοντέρνο σχεδιασμό της και τη λειτουργικότητά της, η σειρά Gotech+ έρχεται με μια νέα χρωματική παλέτα για να κάνει ακόμα πιο συναρπαστικό το στιλ σου.

Τα νέα, υπέροχα χρώματα στις αποσκευές Gotech+

Οι αποσκευές της σειράς Gotech+ της Carpisa είναι η καλύτερη επιλογή για ευέλικτα και άνετα ταξίδια. Η ποικιλία σε χρώματα αναλαμβάνει, επίσης, να αναβαθμίσει τα travel looks σου βάζοντας το απαραίτητο "pop of color" στην εμφάνισή σου. Και για το Καλοκαίρι 2024 σου προτείνει τη πιο απολαυστική, φρέσκια, γεμάτη ζωντάνια παλέτα: Βιολετί γουιστέρια, φιστικί, ροδακινί και απαλό κίτρινο. Οι νέες αποχρώσεις εμπνέονται από τα χρώματα της καλοκαιρινής φύσης και είναι απόλυτα εναρμονισμένες με τη νέα γυναικεία συλλογή.

H Gotech+ φημίζεται τόσο για το επαναστατικό υπερ-ανθεκτικό και αντι-χαρακτικό υλικό που σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε από το Carpisa Lab όσο και από την εσωτερική άκαμπτη δομή της και τον καινοτόμο σχεδιασμό της. Και τώρα εμπλουτίζεται με νέα, trendy χρώματα που προωθούν επιλογές ιδανικές για όσους θέλουν να ταξιδεύουν με στιλ χωρίς να θυσιάζουν την ποιότητα και τη λειτουργικότητα που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα Carpisa.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Gotech+

Η νέα χρωματική συλλογή της Gotech+ διατίθεται σε 3 διαφορετικά μεγέθη για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες:

- S SPECIAL: Είναι ιδανική για πτήσεις χαμηλού κόστους, χάρη στους αποσπώμενους τροχούς της που της επιτρέπουν να προσαρμόζεται τέλεια στο μέγεθος του τρόλεϊ καμπίνας. Διαστάσεις χωρίς ρόδες (cm): Διαστάσεις χωρίς ρόδες (cm): 55 x 40 x 20. Επεκτάσιμο: 40L (κλειστή επέκταση) / 45L (ανοικτή επέκταση).

- M: Διαθέτει διπλές ρόδες. Διαστάσεις με ρόδες (cm): 44 x 68 x 26. Επεκτάσιμη: 60L (κλειστή επέκταση) / 67L (ανοικτή επέκταση).

- L: Διαθέτει διπλές ρόδες. Διαστάσεις με ρόδες (cm): 48 x 77 x 31. Χωρητικότητα: 98L.

Όλα τα τρόλεϊ είναι εξοπλισμένα με το πιστοποιημένο σύστημα κλειδώματος TSA της Carpisa που εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια για τα προσωπικά σου αντικείμενα, και με το CARPISA QR-GO®, ένα σύστημα επικοινωνίας και πρόσβασης σε πολλές υπηρεσίες, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με απλό και άμεσο τρόπο.

Μπορείς, επίσης, να συνδυάσεις τις αποσκευές σου με ένα πρακτικό και λειτουργικό βαλιτσάκι ομορφιάς, για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με μεγαλύτερη οργάνωση, ασφάλεια και στιλ.

Δες το βίντεο που σε ταξιδεύει:

Ανακάλυψε τα νέα χρώματα GoTech+ σε όλα τα καταστήματα Carpisa στην Ελλάδα:

ΜΑΡΟΥΣΙ: The Mall Athens, Α. Παπανδρέου 35 | ΓΛΥΦΑΔΑ: Α. Μεταξά 34 | ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Σωτήρος 28 | ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Χαϊμαντά & Αριστοφάνους 20 | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τσιμισκή 95 | ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Μ. Αλεξάνδρου 4 | ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Μιχαήλ Αγγέλου 8-10 | ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Δαιδάλου 6 | ΧΙΟΣ: Απλωταριάς 21 | ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Α. Μεταξά 3, Αργοστόλι