Follow us

Ραφαέλα Ψαρρού, τι πρέπει να προσέχουμε όταν επιλέγουμε τα μαγιό του καλοκαιριού;

Η Ραφαέλα Ψαρρού μιλά στο Missbloom για τις στιλιστικές επιλογές της.

Ραφαέλα Ψαρρού @Ραφαέλα Ψαρρού

Πάντα έχει ενδιαφέρον να συνομιλείς με γυναίκες που ξεχωρίζουν τόσο με την προσωπικότητα όσο και με την αισθητική και το στιλ τους. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο απήλαυσα τη συζήτηση που είχα πρόσφατα με την Ραφαέλα Ψαρρού. Η ίδια διαθέτει μία πολύ ξεχωριστή αίσθηση του στιλ, ενώ τα looks που δημιουργεί σε κάθε περίσταση λειτουργούν ως πηγή έμπνευσης για τους 65 χιλιάδες followers που έχει συγκεντρώσει στο Instagram.

Με αφορμή την καλοκαιρινή περίοδο που διανύουμε, η Ραφαέλα Ψαρρού μιλά στο Missbloom για το προσωπικό στιλ της, εάν επηρεάζεται η διάθεσή της από το look που φορά, ποιο είναι το στιλιστικό λάθος που δεν κάνει πλέον, ποιο είναι το αγαπημένο της μαγιό, αλλά και τι πρέπει να προσέχουμε όταν επιλέγουμε τα μπικίνι ή ολόσωμα που θα προσθέσουμε στη συλλογή μας.

Ραφαέλα Ψαρρού, τι πρέπει να προσέχουμε όταν επιλέγουμε τα μαγιό του καλοκαιριού;

Τι σημαίνει στιλ για εσένα;

Στιλ σημαίνει να ξυπνάς, να περιποιείσαι τον εαυτό σου. Τα μαλλιά, το μακιγιάζ σου. Θεωρώ πως το στιλ είναι η συνολική εικόνα που φτιάχνεις για τον εαυτό σου. Τα κοσμήματα που θα φορέσεις, αλλά και τα ρούχα που θα επιλέξεις να σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφη.

Τι ρόλο παίζει η μόδα στη ζωή σου;

Για εμένα, η μόδα είναι πάρα πολύ σημαντική. Κυρίως, λόγω του συζύγου μου, ο οποίος ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με τον κόσμο της μόδας. Έτσι, παρακολουθώ κοντά του τις εξελίξεις της και θαυμάζω τον ίδιο για όσα έχει καταφέρει να πετύχει στον χώρο της μόδας.

Ραφαέλα Ψαρρού

Υπάρχει κάποιο ρούχο που δεν αποχωρίζεσαι την περίοδο του καλοκαιριού;

Σίγουρα, δεν αποχωρίζονται το denim. Είτε σε παντελόνια είτε σε σορτς είτε σε σαλοπέτες. Γενικά, ό,τι έχει να κάνει με το τζιν, μου αρέσει και το αγαπώ πολύ.

Από που αντλείς έμπνευση για το στιλ σου;

Σίγουρα, από τα social media. Για παράδειγμα, ακολουθώ στο Instagram διάφορες γυναίκες που με εμπνέουν με τον τρόπο που ντύνονται. Μπορεί να με εμπνεύσουν επίσης κάποιες γυναίκες που βλέπω στον δρόμο ή ακόμα και στο κατάστημά μου. Όλα αυτά με επηρεάζουν και με γεμίζουν με ιδέες.

Υπάρχει κάποιο στιλιστικό λάθος που έκανες στο παρελθόν και δεν δεν κάνεις πλέον;

Θεωρώ πως με το πέρασμα του χρόνου, το στιλ μας και ο τρόπος που ντυνόμαστε αλλάζει. Σίγουρα, μπορεί να δούμε κάποια παλαιότερη φωτογραφία και να αναρωτηθούμε "μα καλά τι φορούσαμε τότε;". Ωστόσο, εκείνη ήταν η τάση της τότε εποχής. Συνεπώς, δεν πιστεύω πως υπάρχουν στιλιστικά λάθη. Το σημαντικό είναι να νιώθουμε όμορφες. Να βγαίνουμε έξω, νιώθοντας cool και άνετες με τον εαυτό μας.

Ραφαέλα Ψαρρού

Crossbody τσάντα Kurt Geiger Kalogirou

Υπάρχει κάποια συμβουλή μόδας που θα έδινες σε κάποιου που θέλει να βελτιώσει το στιλ του;

Να ξεκινήσει να παρακολουθεί ανθρώπους, τους οποίους θαυμάζει για τον τρόπο που ντύνονται. Έτσι, θα βρει την έμπνευση που χρειάζεται. Εξίσου σημαντικό είναι να ξεκινήσει να πειραματίζεται με συνδυασμούς και τάσεις.

Προτιμάς τις τάσεις της μόδας ή τα διαχρονικά κομμάτια;

Νομίζω πως η διαχρονικότητα χαρίζει μία φινέτσα στην εμφάνισή μας. Από την άλλη, μαθαίνω για τις τάσεις τις μόδας, αλλά δεν μπορώ να πω πως τις ακολουθώ πιστά. Νομίζω ένας συνδυασμός αυτών είναι ιδανικός. Υπάρχουν κάποια κομμάτια που είναι διαχρονικά και δεν χάνουν την αξία τους, αλλά υπάρχουν και τάσεις που μου αρέσουν. Υιοθετώ όμως μόνο εκείνες που μου αρέσουν και ταιριάζουν σε εμένα. Δεν θα φορέσω κάτι απλώς επειδή είναι κάποιο trend.

Πιστεύεις πως ο τρόπος που επιλέγεις να ντύνεσαι στην καθημερινότητα επηρεάζει τη διάθεσή σου;

100%. Μία ημέρα που φοράω ένα σύνολο, που μου αρέσει περισσότερο συγκριτικά με κάποιον άλλο συνδυασμό, είναι σίγουρο πως θα έχω καλύτερη διάθεση. Θα ξεκινήσω την ημέρα μου με μεγαλύτερη όρεξη και αυτοπεποίθηση.

Μπικίνι ή ολόσωμα μαγιό;

Λατρεύω τα ολόσωμα μαγιό, αλλά φοράω περισσότερο μπικίνι λόγω του μαυρίσματος.

Ραφαέλα Ψαρρού

Τι πιστεύεις πως πρέπει να προσέχουμε όταν επιλέγουμε τα μαγιό του καλοκαιριού;

Νομίζω το σημαντικότερο από όλα είναι να ταιριάζει στη σιλουέτα μας και να την κολακεύει. Όλα τα σώματα είναι διαφορετικά, άρα στην καθεμία από εμάς ταιριάζει και κάτι διαφορετικό.

Υπάρχει κάτι που κάνεις στην καθημερινότητά σου, αποκλειστικά για εσένα;

Σίγουρα το γυμναστήριο. Όσο τρελή κι αν είναι η ημέρα που έχω περάσει, εκείνη είναι η μόνη στιγμή που θα αφήσω πίσω μου τις υποχρεώσεις και αυτή τη μία ώρα θα την αφιερώσω σε εμένα χωρίς να τη χάσω. Παλαιότερα, μπορεί να μην το έκανα, ωστόσο πλέον έχω βάλει τις προτεραιότητες μου και πιστεύω πως μου αξίζει να έχω λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα για να κάνω κάτι για εμένα.

Πώς καταφέρνεις να ισορροπήσεις ανάμεσα σε όλους τους ρόλους που έχεις καθημερινά; Υπάρχει κάποια χρυσή τομή;

Νομίζω πως χρειάζεται να έχουμε μέτρο και να προσπαθούμε να υπάρχει ισορροπία σε όλα όσα κάνουμε. Κυρίως οι γυναίκες, εργαζόμενες και μητέρες, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την φροντίδα του εαυτού μας και να μας προσέχουμε. Συνήθως, έχουμε τόσα πολλά στο μυαλό μας, που ξεχνάμε ποιες είμαστε και τι θέλουμε. Πιστεύω πως εάν θέσουμε κάποιες προτεραιότητες, βάζοντας μέσα σε αυτές και τον χρόνο για τον εαυτό μας, θα αισθανόμαστε καλύτερα. Εάν δεν είμαστε εμείς καλά, δεν θα καταφέρουμε και όλα τα υπόλοιπα που θέλουμε.

Ραφαέλα Ψαρρού

Μαύρες σαγιονάρες Kurt Geiger iconworld.gr

Φωτογραφήθηκες για τη νέα συλλογή της Kurt Geiger για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024. Πώς σου φάνηκε η collection;

Μου άρεσε πάρα πολύ η συλλογή. Κυρίως οι αποχρώσεις, που είναι έντονες και είναι σαν να σε γεμίζουν με ενέργεια και θετική διάθεση. Επίσης, μου άρεσαν πολύ και ξεχώρισα τα αξεσουάρ της συλλογής, που είναι άκρως εντυπωσιακά. Τόσο η τσάντα όσο και οι σαγιονάρες, οι οποίες μάλιστα απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια όταν δημοσίευσα τις φωτογραφίες στο Instagram.

Υπάρχει κάποιο κομμάτι που έχεις ξεχωρίσει;

Λάτρεψα το ολόσωμο μαγιό.

Πώς ένιωσες όταν το φόρεσες;

Μου άρεσε πάρα πολύ, επειδή τα κοψίματα που έχει ένιωσα πως κολακεύουν πολύ τη σιλουέτα μου. Το πατρόν του μαγιό και το γεγονός πως είναι με έναν ώμο είναι επίσης μερικά από τα στοιχεία που ξεχώρισα. Το σημαντικότερο από όλα όμως είναι η εφαρμογή του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ