Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου και η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσαν το ίδιο μπικίνι | Θα αναδείξει τις καμπύλες σου

Η Τόνια Σωτηροπούλου και η Χριστίνα Μπόμπα προτείνουν το αγαπημένο τους μπικίνι για το φετινό καλοκαίρι.

MissBloom TEAM
xristina mpompa tonia sotiropoulou Instagram @chrismpo @toniasotiropoulou

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και το μυαλό μας είναι επικεντρωμένο στη στιγμή που θα ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας και θα επιβιβαστούμε στο πλοίο που θα μας οδηγήσει στον προορισμό των διακοπών μας. Μέχρι τότε, ως fashion lovers έχουμε την ευκαιρία να αναζητούμε τα ιδανικά μαγιό, αλλά και beachwear κομμάτια για να ανανεώσουμε τη συλλογή μας. Εάν είσαι σε διαδικασία αναζήτησης του ιδανικού μαγιό, το μπικίνι που επέλεξε η Χριστίνα Μπόμπα και η Τόνια Σωτηροπούλου αξίζει σίγουρα την προσοχή σου.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα και η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσαν το ίδιο μπικίνι από τη νέα συλλογή της Calzedonia, και πιο συγκεκριμένα το Light Reflections μπικίνι. Πρόκειται για ένα μαγιό που αποτελείται από τρίγωνο bikini top και bikini bottom με κορδόνια, το οποίο αγκαλιάζει το σώμα και αναδεικνύει τη γυναικεία σιλουέτα. Η απόχρωση του μαγιό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο bronze που θα αναδείξει τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου.

Το beach look της Χριστίνας Μπόμπα

Το beach look της Τόνιας Σωτηροπούλου

Πώς θα διατηρήσεις τα μαγιό σου σαν καινούργια

-1 Το πλύσιμο του μαγιό είναι ίσως αυτό που θα πρέπει να προσθέσεις περισσότερο από όλα. Κάθε φορά που επιστρέφεις από την παραλία ή την πισίνα, θα πρέπει να πλένεις το μαγιό σου και να μην το παραλείπεις. Συγκεκριμένα, προτίμησε να το πλύνεις στα χέρια και μάλιστα με κρύο νερό, αφού το στύψιμο και το καυτό νερό του πλυντηρίου μπορεί να καταστρέψει την ελαστικότητα και την εφαρμογή του.

-2 Τα μαγιό είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα και ο καυτός ήλιος σε συνδυασμό με το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας μπορούν να αλλοιώσουν την ποιότητα τους.

-3 Φυσικά και είναι απόλυτα απαραίτητο να απλώσεις στο σώμα σου αντηλιακό, ωστόσο θα πρέπει να είσαι κάπως προσεκτική όσον αφορά στο μαγιό σου. Πρόσεχε δηλαδή ώστε να μην λερωθεί το μαγιό σου από αντηλιακό ή λάδι μαυρίσματος, αφού κάποια υφάσματα δεν καθαρίζουν εύκολα ή μπορεί ο λεκές να μην υποχωρήσει καθόλου. Γι’ αυτό είναι σκόπιμο να προσέξεις λίγο περισσότερο.

Get the Look

Τρίγωνο Σουτιέν Μαγιό με Αφαιρούμενη Ενίσχυση Light Reflections Calzedonia

Brazilian Σλιπ Μαγιό με Κορδόνια Light Reflections Calzedonia

Tρίγωνο Σουτιέν Μαγιό με Διαβαθμισμένη Ενίσχυση Light Reflections Cazledonia

Σλιπ Μαγιό με Κορδόνια Light Reflections Calzedonia

Ελαφρώς Ενισχυμένο Στράπλες Σουτιέν Μαγιό Light Reflections Calzedonia

Σλιπ Μαγιό Light Reflections Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ