Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Δημιούργησε το πιο chic beachwear look με ένα ολόσωμο μαγιό

Το κομψό look της που θέλουμε να αντιγράψουμε

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Τους καλοκαιρινούς μήνες μας είναι πολύ ευκολότερο να δημιουργήσουμε looks που αντιστοιχούν απόλυτα στο στιλ μας με το να προσθέσουμε αξεσουάρ στην εμφάνιση μας. Αυτό οφείλεται στα ανάλαφρα καλοκαιρινά σύνολα και στις απλές και "καθαρές" γραμμές που μπορούν να "υποστηρίξουν” μία προσθήκη που θα αλλάξει τον χαρακτήρα του look.

Όσον αφορά τα αξεσουάρ και τα beachwear items που προτιμάμε στην παραλία οι επιλογές είναι αρκετές. Παρεό, τσάντες θαλάσσης, μαντήλια, σορτς, καπέλα αλλά και αέρινα φορέματα είναι κάποια από τα beachwear items που μπορούν να αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις μας στην παραλία ενώ ταυτόχρονα είναι απόλυτα πρακτικά και μας εξυπηρετούν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Οι επιλογές που έχουμε για ένα stylish και ανάλαφρο beachwear look είναι ποικίλες και καλύπτουν όλα είδη στιλ, εμείς όμως ξεχωρίσαμε το outfit της Ηλιάνας Παπαγεωργίου το οποίο αποπνέει κομψότητα και φινέτσα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε πρόσφατα στη Μύκονο όπου και έδωσε το παρών στο διήμερο event της Tommy Hilfiger η οποία γιόρτασε το νέο κατάστημα της στο νησί με τον ίδιο τον σχεδιαστή να βρίσκεται εκεί. Κατά τη διάρκεια του event, influencers και άνθρωποι του χώρου της μόδας βρέθηκαν σε σκάφος ναυλωμένο από την Tommy Hilfiger.

Για την περίσταση, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να φορέσει ένα one shoulder ολόσωμο μαγιό με TH Monogram το οποίο και συνδύασε με το ασορτί TH Monogram αέρινο φόρεμα παραλίας της νέας συλλογής της Tommy Hilfiger. Το chic look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρα flip flops και μεγάλη τσάντα χειρός παραλίας.

Δες την εμφάνισή της

Get the look

TH Monogram ολόσωμο μαγιό, Tommy Hilfiger

TH Monogram φόρεμα παραλίας, Tommy Hilfiger