Αθηνά Οικονομάκου | Φόρεσε τα flat σανδάλια με τα οποία θα αντικαταστήσεις τα ψηλοτάκουνα σε κάθε night out

Τα slingback flat σανδάλια από την Envie Shoes είναι ιδανικά για κάθε βραδινή έξοδο αλλά και κάθε επίσημη περίσταση

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το καλοκαίρι είναι αδιαμφισβήτητο πως από τα πρώτα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που αρχίζουμε να αναζητάμε για να την ανανεώσουμε, είναι τα παπούτσια με τα οποία θα ολοκληρώσουμε τις εμφανίσεις μας και θα μας κρατούν δροσερές. Απαραίτητο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, τα αγαπημένα σανδάλια μας βοηθούν να ολοκληρώσουμε κάθε καλοκαιρινό look με επιτυχία και στιλ είτε πρόκειται για τις εμφανίσεις μας στην πόλη είτε στο νησί ή την εξοχή ή οπουδήποτε πρόκειται να πάμε διακοπές και επιθυμούμε να έχουμε προσεγμένα αλλά ταυτόχρονα ανέμελα και άνετα looks.

Τα σανδάλια είναι μία από τις επενδύσεις που σίγουρα θα σε δικαιώσει καθώς δεν πρόκειται να τα αποχωριστείς στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις τόσο λόγω της άνεσης που προσφέρουν όσο και λόγω της ευελιξίας τους να φορεθούν σε κάθε πιθανή περίσταση όπως και να συνδυαστούν με κάθε καλοκαιρινό outfit.

Και ενώ μπορεί τα σανδάλια να κυκλοφορούν σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές, αυτές που έχουν ένα twist από τα συνηθισμένα πάντα μας ενθουσιάζουν καθώς μπορούμε να ανακαλύψουμε αυτή που θα αναβαθμίσει το σύνολο μας σε όποια περίσταση και εάν επιλέξουμε να ολοκληρώσει το σύνολο μας. Το ζευγάρι σανδάλια που μπορεί να αντικαταστήσει τα ψηλοτάκουνα πέδιλα μας σε κάθε περίσταση, επέλεξε η Αθηνά Οικονομάκου από την καλοκαιρινή συλλογή της Envie Shoes.

Συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου συνδύασε το μαύρο floral φόρεμα της με τo ιδιαίτερο ζευγάρι Envie flat μπαλαρίνες με ανοιχτή φτέρνα και δέσιμο στον αστράγαλο.

Δες την εμφάνισή της


Τα flat σανδάλια από την Envie Shoes

Slingback flat sandals, Envie Shoes