Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου με το Marks & Spencer φόρεμα που κολακεύει τέλεια τη σιλουέτα

Η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε το φόρεμα που θα φοράς ξανά και ξανά όλο το καλοκαίρι.

MissBloom TEAM
toniasotiropoulou Instagram @toniasotiropoulou

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του χρόνου που η άνεση γίνεται αυτομάτως ο βασικότερος γνώμονας με βάση τον οποίο επιλέγουμε τα ρούχα της γκαρνταρόμπας μας. Ποιος είναι ο στόχος; Να επενδύσουμε σε κομμάτια που μας κάνουν να αισθανόμαστε κομψότητα, είναι κατάλληλα για διάφορες περιστάσεις και αναδεικνύουν τη σιλουέτα μας με τον πιο κολακευτικό τρόπο. Ακριβώς ένα τέτοιο φόρεμα επέλεξε πρόσφατα και η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να φορά ένα άκρως καλοκαιρινό σύνολο. Πιο συγκεκριμένα, ένα επιλέξει ένα midi εφαρμοστό φόρεμα σε καφέ απόχρωση από τη νέα συλλογή της Marks & Spencer για το καλοκαίρι του 2024, το οποίο αγκαλιάζει τη σιλουέτα της, τονίζοντας της καμπύλες.

Διαβάστε Επίσης

Ένα φόρεμα όπως αυτό της Τόνιας Σωτηροπούλου είναι ιδανικό για την περίοδο του καλοκαιριού, αφού θα το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Το ξεχωρίσαμε μάλιστα και λόγω του χρώματός του, αφού το καφέ είναι ένα από τα color trends της σεζόν. Σε δερμάτινα co-ords ή ψηλόμεσες παντελόνες, cargo παντελόνια και μπλούζες με διαφάνεια, το καφέ λειτούργησε ως πηγή έμπνευσης για τους οίκους Hermès, Loewe, Saint Laurent και Tom Ford, οι οποίοι το ανέδειξαν ως μία από τις τάσεις του καλοκαιριού.

Το καλοκαιρινό look της Τόνιας Σωτηροπούλου

Get the Look

Μίντι-μάξι εφαρμοστό φόρεμα με ανάγλυφη υφή και υψηλή περιεκτικότητα σε βαμβάκι Marks & Spencer
Μίντι-μάξι εφαρμοστό φόρεμα με ανάγλυφη υφή και υψηλή περιεκτικότητα σε βαμβάκι Marks & Spencer

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ