Follow us

Το brand που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities για stylish καλοκαιρινά looks

Η καλοκαιρινή συλλογή της Ted Baker είναι ιδανική για κομψά και μοντέρνα looks.

MissBloom TEAM
Ted Baker Instagram

Βρισκόμαστε στην καρδιά της πιο πολυαναμένομενης εποχής όλης της χρονιάς, όπως και των διακοπών, και οι περισσότερες από εμάς έχουμε ήδη μπει σε καλοκαιρινό mood. Η καλοκαιρινή μας διάθεση είναι εμφανής τόσο στην ψυχολογία μας όσο και στα σύνολα που επιλέγουμε τα οποία προδίδουν το ζωηρή και ανέμελη διάθεσή μας. Αέρινα φορέματα και φούστες, θηλυκά και κομψά twin sets είναι κάποια από τα κομμάτια τα οποία μας χαρίζουν stylish εμφανίσεις για κάθε περίσταση. Αναμφίβολα, τα έντονα, ζωηρά χρώματα όπως και οι pastel αποχρώσεις είναι αυτές που προτιμώνται στις περισσότερες των εμφανίσεων μας, ενώ τα χαρακτηριστικά καλοκαιρινά μοτίβα όπως η μαρινιέρα και οι παραλλαγές της αλλά και τα ρομαντικά φλοράλ, εμπλουτίζουν με χάρη τη summer wardrobe μας.

Για να αντλήσουμε έμπνευση για τις πιο κομψές εμφανίσεις μας στρεφόμαστε στις γυναίκες που γνωρίζουν από μόδα αλλά και σε εκείνες που το στιλ τους συμβαδίζει με το δικό μας. Οι Ελληνίδες celebrities που φροντίζουν να είναι ενημερωμένες για τις τάσεις της μόδας και έχουν το δικό τους ιδιαίτερο στιλ, επιλέγουν τις συλλογές στην Ted Baker και ξεχωρίζουν τις up to date προτάσεις του brand. Για την καλοκαιρινή σεζόν η Ted Baker παρουσιάζει μια συλλογή βασισμένη στην fun πλευρά της βρετανικής της κληρονομιάς, με κομμάτια που μπορούν να φορεθούν καθημερινά αλλά και να αποτελέσουν την τέλεια επιλογή για τα καλοκαιρινά party.

Τα φορέματα, τα matching set και τα κοστούμια έχουν θερμές αποχρώσεις καλοκαιρινών χρωμάτων. Πινελιές από μπλε electric και χακί συνδυάζονται με τις σιλουέτες των midi φορεμάτων και ανάλαφρων tops, ενώ οι maxi φούστες με τα matching πουκάμισα ακολουθούν τη λογική του statement dressing.

Tη σεζόν που διανύουμε, πέντε celebrities με διαφορετικό στιλ και γούστο επέλεξαν ιδιαίτερα κομμάτια από το brand Ted Baker δημιουργώντας ξεχωριστά και stylish σύνολα.

Τα looks των Ελληνίδων celebrities με Ted Baker που ξεχωρίσαμε:

Σταματίνα Τσιμτσιλή


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει ένα απόλυτα καλοκαιρινό look από τη νέα συλλογή της Ted Baker. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια φόρεσε το Sharmay Scallop Detail Bodycon Dress mid-blue το οποίο είναι ένα midi φόρεμα σε στενή γραμμή που αγκαλιάζει τη σιλουέτα και προσδίδει θηλυκότητα σε μπλε electric απόχρωση.

Βρες το Sharmay Scallop Detail Bodycon Dress mid-blue εδώ


Η παρουσιάστρια προτιμά συχνά τα fashion pieces της Ted Baker κάθε εποχή του χρόνου κάτι που αποδεικνύεται από την εμφάνισή της με το Ted Baker top Brenha Ροζ Slim Fit το οποίο συνδύασε με denim φούστα σε γκρι απόχρωση.

Βρες το Ted Baker top Brenha Ροζ Slim Fit στα Attica Department Stores

Ελένη Βαϊτσου


Η Ελένη Βαϊτσου είναι ακόμη μία stylish Ελληνίδα celebrity που προτιμά συχνά τις ενημερωμένες προτάσεις της Ted Baker. Η γνωστή ηθοποιός σε πρόσφατη εμφάνιση της επέλεξε το Botani Puff Sleeve Midi Dress, ένα αέρινο φόρεμα midi μήκους και loose γραμμής, στο οποίο ξεχωρίζουν τα puff μανίκια του αλλά και το ρομαντικό και ταυτόχρονα statement floral print του σε φούξια και κόκκινους τόνους.

Βρες το Botani Puff Sleeve Midi Dress εδώ

Χριστίνα Μπόμπα


Η Χριστίνα Μπόμπα ξεχωρίζει για το στιλ της, όπως με την εμφάνιση της με το απόλυτα κομψό και ταυτόχρονα μοντέρνο twin set της Ted Baker. Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε να φορέσει το Ted Baker Striped Knit Crop Top Navy το οποίο αποτελείται από μία tube φούστα midi μήκους και ασορτί κοντομάνικο crop top. Αυτό που κάνει το εν λόγω co ord τόσο ξεχωριστό και διαχρονικό είναι χωρίς αμφιβολία το λευκό μοτίβο μαρινέρας σε navy blue φόντο.

Βρες το Ted Baker Striped Knit Crop Top Navy εδώ και και την Ted Baker Knit Striped Skirt εδώ

Έβελυν Καζαντζόγλου

Το brand που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities για stylish καλοκαιρινά looks

Η Έβελυν Καζαντζόγλου επέλεξε να φορέσει το girly και μοντέρνο κοστούμι της νέας συλλογής της Ted Baker το οποίο είναι σε έντονη ροζ απόχρωση. Το συγκεκριμένο χρώμα είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, ενώ αναδεικνύει υπέροχα τόσο τις λευκές όσο και τις περισσότερο σκουρόχρωμες επιδερμίδες.

Βρες το Kaisa Sb Blazer With Notched Lapel εδώ

Κέϊσι Μίζιου


Το μοντέλο και influencer Κέϊσι Μίζιου επέλεξε επίσης ένα απόλυτα θηλυκό και girly outfit από την Ted Baker σε φούξια απόχρωση. Συγκεκριμένα, η Κέϊσι Μίζιου επέλεξε να φορέσει ένα twin set το οποίο αποτελείται από midi φούστα σε ίσια γραμμή και crop top με τιράντες.

Βρείτε το Ted Baker top Brenha Ροζ Slim Fit στα Attica Department Stores

Κεντρική διάθεση Sport and Fashion Freedom, 212 00 03 710.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr