Follow us

Αμαλία Κωστοπούλου | Το χρώμα - τάση της σεζόν που προτιμάει στις καλοκαιρινές βραδινές εμφανίσεις της

Ο εύκολος και αρμονικός τρόπος που ένταξε στην εμφάνιση της την απόχρωση τάση

Αμαλία Κωστοπούλου Instagram

Οι περισσότερες γυναίκες, από τις πρώτες κιόλας ημέρες του καλοκαιριού, αντιλαμβανόμαστε πως η επιθυμία μας για αέρινα outfits με έντονα και ζωηρά χρώματα, γίνεται έντονη και στις πρώτες στιλιστικές μας επιλογές κατατάσσονται τα μοτίβα, τα χρώματα και οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις. Και ενώ το τι χρώμα προτιμάει να εντάσσει η κάθε γυναίκα στις εμφανίσεις της είναι υποκειμενικό, υπάρχουν συγκεκριμένες αποχρώσεις τις οποίες τις προτείνουν οι τάσεις της μόδας και μας προτρέπουν να τις δοκιμάσουμε δίνοντας μας έτσι περισσότερες επιλογές από τη χρωματική παλέτα.

Τα χρώματα τα οποία πρόκειται να φορέσουμε περισσότερο την κάθε εποχή είναι εύκολο να τα αντιληφθούμε τόσο από τις προβλέψεις της Pantone, από τα catwalks και τις προτάσεις τους όπως και από τα street style looks των ενημερωμένων fashionistas. Παρόλο που τα έντονα χρώματα είναι εκείνα που πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο την εποχή του καλοκαιριού, οι pastel αποχρώσεις που προτείνονται για τη φετινή σεζόν, έρχονται να χαρίσουν μία ρομαντική πινελιά στα looks μας. Pistacchio, sky blue, latte και butter yellow είναι οι επικρατέστερες pastel αποχρώσεις όπου θεωρούνται επίκαιρες για την εποχή που διανύουμε.

Το butter yellow είναι μία απόχρωση που μπορεί σε πολλές από εμάς να φανεί μία "δύσκολη" απόχρωση, λόγω του ότι είναι απόχρωση του κίτρινου χρώματος, ένα χρώμα που ανέκαθεν σκεφτόμασταν ιδιαίτερα το πώς θα το συνδυάσουμε για να δημιουργήσουμε ένα αρμονικό και κομψό αποτέλεσμα.

Με κομψό και ταυτόχρονα stylish τρόπο επέλεξε να φορέσει την απόχρωση - τάση butter yellow, η Αμαλία Κωστοπούλου. Η Αμαλία Κωστοπούλου επέλεξε να δημιουργήσει looks που μπορούμε με ευκολία να υιοθετήσουμε σε διάφορες περιστάσεις και μας "υπόσχονται" ένα κομψό και ενημερωμένο σύνολο. Συγκεκριμένα, η Αμαλία Κωστοπούλου επέλεξε να φορέσει δύο εντυπωσιακά φορέματα σε butter yellow απόχρωση, ένα mini φόρεμα το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε λευκό χρώμα και λευκό τσαντάκι και ένα maxi φόρεμα με μαύρες τιράντες το οποίο συνδύασε αρμονικά με ένα μαύρο τσαντάκι.

Δες τις εμφανίσεις της


Fashion girls που έχουν επιλέξει την butter yellow απόχρωση



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr