Follow us

3 ψάθινα τσαντάκια από τη Mango που θα φέρουν το καλοκαίρι στις εμφανίσεις σου στην πόλη

Τα τσαντάκια που θα κρατάς σε κάθε περίσταση

3 ψάθινα τσαντάκια από τη Mango που θα φέρουν το καλοκαίρι στις εμφανίσεις σου στην πόλη Splash News / Ideal Images

Οι γυναίκες γνωρίζουμε πολύ καλά τη σημασία μίας τσάντας σε οποιοδήποτε look μας όπως και σε οποιαδήποτε περίσταση. Το αγαπημένο γυναικείο αξεσουάρ, που ενθουσιάζει τις γυναίκες, έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίσει ένα σύνολο, όπως και να το υποβαθμίσει ανάλογα με το πόσο σωστή είναι η επιλογή τσάντας, αλλά και styling, θα κάνουμε. Πέρα όμως από την στιλιστική της σημασία, η τσάντα μας επιθυμούμε να καλύπτει τις ανάγκες μας για άνεση και πρακτικότητα αλλά και να έχει τον απαραίτητο διαθέσιμο χώρο για τα υπάρχοντα που χρειαζόμαστε ανάλογα με την περίσταση.

Αδιαμφισβήτητα τα είδη και τα διαφορετικά στιλ και μεγέθη τσαντών που διατίθενται στις επιλογές μας όπως και στην αγορά, καλύπτουν όλα τα είδη στιλ όπως και όλες τις πρακτικές και μη ανάγκες τις οποίες μπορεί να χρειαστεί μία γυναίκα στην καθημερινότητα της. Εδώ και αρκετά χρόνια, οι ψάθινες τσάντες όπως και οι basket bags πρωταγωνιστούν όχι μόνο στις εμφανίσεις μας στην παραλία αλλά και στις πιο stylish εμφανίσεις μας στην πόλη και στο νησί.

Λόγω της κυριαρχίας της κομψής τάσης , η γκάμα επιλογών που μας παρέχονται από τα αγαπημένα μας fashion brands σε ψάθινες τσάντες είναι αρκετές έτσι ώστε να ξεχωρίσουμε εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ μας αλλά και αυτή που ταιριάζει με τα περισσότερα κομμάτια της summer γκαρνταρόμπας μας προσφέροντας μας παράλληλα το in fashion σύνολο που θέλουμε.

Στην καλοκαιρινή κολεξιόν της Mango ξεχωρίσαμε τρία ψάθινα τσαντάκια τα οποία πρόκειται να αναβαθμίσουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις και να φέρουν ένα summer breeze στις εμφανίσεις σου στην πόλη.

Τα τσαντάκια από τη Mango

Τσάντα ψάθινη φυσική ίνα, Mango

Τσάντα ψάθινη φυσική ίνα, Mango

Τσάντα clutch ρατάν, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ