Follow us

Τζένη Μελιτά | Φόρεσε την πιο κομψή βερμούδα που είναι ιδανική για την πόλη και για το νησί

Η κομψή και θηλυκή βερμούδα που επέλεξε η Τζένη Μελιτά

Τζένη Μελιτά | Φόρεσε την πιο κομψή βερμούδα που είναι ιδανική για την πόλη και για το νησί Instagram

Σίγουρα οι περισσότερες από εμάς έχουμε στο μυαλό μας το καλοκαίρι ως την εποχή όπου επιλέγουμε να φορέσουμε τα αγαπημένα μας σορτς. Η ιδέα ότι τα αγαπημένα και πολύ άνετα σορτς τα επιλέγουμε κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες οφείλεται στην υψηλή θερμοκρασία, που μας ωθεί στην αναζήτηση ρούχων που μας κρατούν δροσερές. Αποκλείοντας όμως τα σορτς από την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα, στερούμαστε αρκετά stylish και elevated looks με συνδυασμούς που μπορούμε να κάνουμε κυρίως αυτή την εποχή.

Για τη φετινή σεζόν έχει επικρατήσει ένα chic trend στα σορτσάκια τα οποία επιλέγουν οι fashionistas, οι γυναίκες που αγαπούν τη μόδα, οι λάτρεις του μινιμαλισμού και όχι μόνο. Το συγκεκριμένο trend το έχουμε ξεχωρίσει βλέποντας να το επιλέγουν όλο και συχνότερα τα fashion it girls στα social media, οι αγαπημένες μας celebrities, όπως και στα αγαπημένα μας fashion brands, προτείνοντας μας ταυτόχρονα stylish τρόπους για να το εντάξουμε στις εμφανίσεις μας, ο λόγος για την κομψή και stylish, βερμούδα.

Όποιο κι αν είναι το στιλ σου, η βερμούδα που επέλεξε η Τζένη Μελιτά σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της, είναι μία από τις πιο κομψές επιλογές που μπορείς να διαλέξεις. Συγκεκριμένα, η Τζένη Μελιτά, επέλεξε να φορέσει μία βερμούδα σε loose γραμμή και λευκού χρώματος την οποία συνδύασε με ένα crop top κοντομάνικο πουκάμισο σε γαλάζια απόχρωση με λευκές ρίγες. Το look της ολοκλήρωσε με σανδάλια.

Δες την εμφάνισή της

Τζένη Μελιτά | Φόρεσε την πιο κομψή βερμούδα που είναι ιδανική για την πόλη και για το νησί

Βερμούδες to get the look

Βερμούδα με πιέτες από 100% λινό, Massimo Dutti

Low denim βερμούδα, Zara

Σερζέ βερμούδα, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ