Follow us

Τα 3 little black dresses από την καλοκαιρινή συλλογή της Zara για την πόλη και το νησί

Τα φορέματα που θα φορέσεις στην πόλη και στο νησί

Τα 3 litlle black dresses που ξεχωρίσαμε από την καλοκαιρινή συλλογή της Zara Splash News / Ideal Images

Είναι κάποια κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας που γνωρίζουμε πως δεν πρόκειται να μας απογοητεύσουν σε καμία εμφάνιση μας αλλά και το ότι έχουν τη δυνατότητα να μας εξυπηρετούν σε πολλές και διάφορες περιστάσεις όποιο κι αν είναι το στιλ μας. Αυτά τα key items είναι πολύ σημαντικά για τη συλλογή μας, όχι μόνο για τις ημέρες που δεν έχουμε ιδιαίτερη έμπνευση αλλά και για εκείνες που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα διαχρονικό look που αναμφίβολα θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες σε κάθε περίσταση. Ένα αδιαμφισβήτητα πασπαρτού fashion item της κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας, είναι ένα little black dress.

Το μαύρο χρώμα ανέκαθεν είχε αυτές τις ιδιότητες γι’ αυτό και είναι το χρώμα στο οποίο στρεφόμαστε συχνότερα. Γι’αυτό και το αγαπημένο μας little black dress είναι η go to επιλογή μας όταν αποζητούμε θηλυκότητα, στιλιστική ασφάλεια αλλά και sexiness στο look μας, οποιαδήποτε κι αν είναι η περίσταση. Ένα μαύρο φόρεμα είναι τόσο απαραίτητο σε κάθε γυναικεία συλλογή όσο είναι ένα τζιν παντελόνι ή ένα λευκό πουκάμισο, μπορεί και παραπάνω. Σε επίσημες περιστάσεις αλλά και σε εκείνες που το dress code μας επιτρέπει ένα casual chic look, ένα μαύρο φόρεμα είναι η ασφαλής αλλά και η πιο elegant και ταυτόχρονα θηλυκή επιλογή μας.

Για τις εμφανίσεις του καλοκαιριού όπου αποζητάς όλα όσα προαναφέραμε, ξεχωρίσαμε από την καλοκαιρινή συλλογή της Zara τρία mini little black dresses ιδανικά τόσο για τις βραδινές σου εξόδους στην πόλη ή το νησί όσο και για την καθημερινότητα σου, ιδανικά για κάθε περίσταση εάν προσαρμόσεις κατάλληλα το styling.

Τα φορέματα από τη Zara που ξεχωρίσαμε

Κοντό φόρεμα με κεντήματα, Zara

Κοντό φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, Zara

Μίνι φόρεμα με κουμπιά, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ