Follow us

Τα τέλεια outfits για καλοκαιρινές αποδράσεις το Σαββατοκύριακο

Τα looks της Tommy Hilfiger που θα σου χαρίσουν κομψές και stylish εμφανίσεις

MissBloom TEAM
Tommy Hilfiger Instagram

Όλες οι γυναίκες, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, επιδιώκουμε ένα κομψό και προσεγμένο στιλ που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά μας. Κι ενώ κάθε εποχή τα σύνολα μάς απασχολούν, κατά τη θερινή περίοδο είναι μεγαλύτερη ανάγκη να έχουμε ready to go looks για πιθανές καλοκαιρινές περιστάσεις. Αυτό συμβαίνει τόσο λόγω του ότι το καλοκαίρι πραγματοποιούνται, αλλά και προγραμματίζουμε περισσότερα events, όσο και της ανεβασμένης μας διάθεσης λόγω της καλοκαιρίας και των ηλιόλουστων ημερών που δεν περιορίζουν κανένα πλάνο μας.

Πέρα από τα looks της καθημερινότητας μας, η πλειονότητα των γυναικών προγραμματίζει εκ των προτέρων τα outfits τα οποία πρόκειται να την εξυπηρετήσουν στα summer getaways της, όπως στις διακοπές της αλλά και στις εξορμήσεις πριν και μετά από αυτές. Περισσότερο σύνηθες είναι για όλους μας να καταφέρνουμε να πάρουμε "μία δροσερή ανάσα” από την ζεστή πόλη τα Σαββατοκύριακα, κανονίζοντας εξορμήσεις σε παραθαλάσσιους προορισμούς όπου κύρια προτεραιότητα μας είναι να αισθανθούμε την ξεγνοιασιά και την ανεμελιά του καλοκαιριού έτσι ώστε να "φορτίσουμε” τις μπαταρίες μας και να ξεκουραστούμε.

Τη βαλίτσα για τα σύνολα τα οποία πρόκειται να φορέσουμε στα weekend getaways του καλοκαιριού είναι πιο εύκολο να την οργανώσουμε από εκείνη των διακοπών, καθώς τα ρούχα τα οποία πρόκειται να εμπεριέχει είναι για λιγότερες ημέρες, κάτι που μας εξυπηρετεί επίσης στο να αναδείξουμε την πιο stylish πλευρά μας. Για κομψά και stylish looks στραφήκαμε στην καλοκαιρινή συλλογή της Tommy Hilfiger η οποία για ακόμη μία σεζόν έχει καταφέρει να συνδυάσει σε μία κολεξιόν τον κλασικό χαρακτήρα της, ενσωματώνοντας διακριτικά τις τάσεις που επικρατούν.

Από την SS' 24 collection της Tommy Hilfiger ξεχωρίσαμε αέρινα, διαχρονικά και ταυτόχρονα μοντέρνα fashion items τα οποία θα ανανεώσουν την summer wardrobe σου αλλά και τη διάθεση σου. Ένα από τα πολλά θετικά που έχουν τα items που επιλέξαμε είναι ότι μπορείς να τα φορέσεις στα weekend getaways σου με τους συνδυασμούς που σου προτείνουμε, αλλά και να δημιουργήσεις διαφορετικά styling combos για οποιαδήποτε καλοκαιρινή περίσταση, για τις διακοπές ή την καθημερινότητα σου.

Διάβασε τη συνέχεια στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ