Follow us

Η Όλγα Ντάλλα προτείνει τέσσερα looks που θα σε αναδείξουν ως την πιο καλοντυμένη σε κάθε καλοκαιρινή περίσταση

Εάν θέλεις να ξεχωρίσεις με το στιλ σου, η Όλγα Ντάλλα προτείνει τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου.

Όλγα Ντάλλα Βασίλης Μαντάς

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του χρόνου που δεν χρειαζόμαστε πολλά για να είμαστε χαρούμενες. Αρκεί να κάνουμε συχνές επισκέψεις στην παραλία, να ακούμε το κύμα της θάλασσας, να απολαμβάνουμε δροσερά cocktails στην πόλη και να προγραμματίζουμε τις καλοκαιρινές διακοπές με σκοπό τη δημιουργία νέων αναμνήσεων. Ως λάτρεις του στιλ και της μόδας όμως, το ενδιαφέρον μας στρέφεται επίσης στη δημιουργία μίας καλά ενημερωμένης γκαρνταρόμπας που να αποτελείται από κομψά και άνετα κομμάτια για κάθε καλοκαιρινή περίσταση. Αέρινες, αλλά θηλυκές γραμμές, αποχρώσεις που ταιριάζουν με τον τόνο της επιδερμίδας μας, μοτίβα που έχουν άμεσα θετική επίδραση στη διάθεση και την ψυχολογία μας, ρούχα που ταιριάζουν στην αισθητική μας και μας βοηθούν να εξελίξουμε το στιλ μας.

Σε περίπτωση που σου μοιάζει κάπως δύσκολο ή περίπλοκο να πετύχεις τον παραπάνω στόχο, τα νέα είναι ευχάριστα. Υπάρχει ένα ελληνικό brand, που έχει θέσει ως στόχο να προσφέρει σε κάθε γυναίκα, τα κατάλληλα ρούχα που θα την κάνουν να αισθάνεται η καλύτερη και πιο stylish εκδοχή του εαυτού της. Ο λόγος για την Mind Matter, η οποία έχει ως γνώμονα την αγάπη για το ρούχο και τη γυναίκα. Γιατί έχουμε ξεχωρίσει την Mind Matter; Επειδή συνδυάζει όλα όσα θέλουμε να πρεσβεύει ένα brand από το οποίο επιλέγουμε να κάνουμε τις αγορές μας. Οι δημιουργίες του απευθύνονται σε κάθε σύγχρονη γυναίκα, η οποία θέλει να είναι κομψή και προσεγμένη κάθε στιγμή της ημέρας και σε κάθε περίσταση. Η Mind Matter στρέφει επίσης την προσοχή της στην υψηλή ποιότητα των υφασμάτων και στα πατρόν, προσφέροντας μας ρούχα που έχουν διάρκεια στον χρόνο και πρόκειται να ευχαριστηθούμε να φοράμε.

Ποιος είναι ο στόχος της Mind Matter; "Η γυναίκα του σήμερα να εντυπωσιάζει και να αναδεικνύει την μοναδική προσωπικότητα της μέσα από το στιλ της”. Ένας από τους σημαντικότερους γνώμονες του brand είναι η προστασία του περιβάλλοντος. Για τη δημιουργία των ρούχων χρησιμοποιούνται φυσικές ίνες όπως το λινό και το βαμβάκι, ενώ οι διαδικασίες παραγωγής ακολουθούν τα υψηλότερα περιβαντολλογικά standards. Εκτός από το mindset του brand όμως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι συλλογές τους, που πρόκειται να ικανοποιήσουν ακόμα και την πιο απαιτητική fashionista.

Πιο συγκεκριμένα, για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024, η Mind Matter έχει σχεδιάσει μία απόλυτα ολοκληρωμένη συλλογή με ρούχα για day to night εμφανίσεις. Το λινό είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της συλλογής, ενώ το επίσης θετικό είναι πως η συλλογή προσφέρει ρούχα και για πιο ξεχωριστές περιστάσεις. Κάπως έτσι, όποιο κι αν είναι το event, στη Mind Matter είναι σίγουρο πως θα βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Έχοντας επιλέξει λοιπόν το brand που θα υπογράψει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας, επόμενος στόχος είναι να βρούμε την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση. Κάπου εδώ, εμφανίζεται η Όλγα Ντάλλα, η οποία φωτογραφήθηκε για το Missbloom, φορώντας τέσσερα άκρως καλοκαιρινά και πολύ κομψά σύνολα από την Mind Matter, προτείνοντας μας πως θα ξεχωρίσουμε ως οι πιο καλοντυμένες σε κάθε καλοκαιρινή περίσταση.

Το απαραίτητο twin set του καλοκαιριού

Ένα από τα διασημότερα trends του φετινού καλοκαιριού είναι τα twin sets, δηλαδή τα σετ που αποτελούνται από τοπ και φούστα ή παντελόνα στο ακριβώς ίδιο χρώμα ή μοτίβο. Η Όλγα Ντάλλα δημιούργησε ένα απόλυτα καλοκαιρινό σύνολο, συνδυάζοντας ένα crop top με ημιδιαφάνεια στα μανίκια και μία maxi αέρινη φούστα σε ένα πολύ ιδιαίτερο floral μοτίβο σε γαλάζια απόχρωση. Θηλυκό και πολύ κομψό, ένα σετ όπως αυτό του μοντέλου από την Mind Matter πρόκειται να σε κάνει να ξεχωρίσεις τόσο στις εμφανίσεις σου στην πόλη όσο και στο νησί.

Η Όλγα Ντάλλα προτείνει τέσσερα looks που θα σε αναδείξουν ως την πιο καλοντυμένη σε κάθε καλοκαιρινή περίσταση

Αυτό που αξίζει να θυμάσαι είναι πως τα twin sets ή co-ords μπορούν να φορεθούν είτε ως σετ είτε ξεχωριστά. Για παράδειγμα, το τοπ που επέλεξε η Όλγα Ντάλλα μπορείς να το συνδυάσεις με ένα σορτς ή μία αέρινη παντελόνα και αντίστοιχα τη φούστα μπορείς να τη φορέσεις με ένα λευκό tank top ή t-shirt για περισσότερες εμφανίσεις.

olga ntalla

Crop τοπ φλοράλ Mind Matter

Μακριά φλοράλ φούστα Mind Matter

Σοφιστικέ, αλλά καλοκαιρινή

Για εσένα που θέλεις να είσαι πολύ κομψή από το πρωί στο γραφείο έως τη βραδινή έξοδο με τις φίλες σου, προτείνουμε να επενδύσεις στο αγαπημένο look των πιο ενημερωμένων fashionistas. Πιο συγκεκριμένα, η Όλγα Ντάλλα δημιούργησε ένα θηλυκό και πολύ σοφιστικέ σύνολο από τη Mind Matter, συνδυάζοντας ένα λινό γιλέκο με μία επίσης λινή ψηλόμεση παντελόνα.

Όλγα Ντάλλα

Ένα σετ όπως αυτό της Mind Matter συνδυάζεται τέλεια τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια για κομψές day to night εμφανίσεις.

Όλγα Ντάλλα
Όλγα Ντάλλα

Λινό κοντό γιλέκο με γιακά ANYA Mind Matter

Λινή ψηλόμεση παντελόνα YASMINE Mind Matter

Το wrap dress που θα φοράς non stop

Δεν υπάρχει πιο κολακευτικό φόρεμα από το κρουαζέ. Αγκαλιάζει τη σιλουέτα, ακολουθώντας τις καμπύλες της και την αναδεικνύει με έναν πολύ θηλυκό τρόπο. Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν, προτείνουμε να προσθέσεις στη συλλογή σου τουλάχιστον ένα wrap φόρεμα σε σατινέ ύφασμα, το οποίο θα φορέσεις σε επίσημα καλέσματα και όχι μόνο.

Η Όλγα Ντάλλα επέλεξε το δικό της αγαπημένο από τη νέα συλλογή της Mind Matter.

Όλγα Ντάλλα

Το peach orange ή ροδακινί είναι μία απόχρωση που ταιριάζει πολύ τόσο σε ξανθές όσο και μελαχρινές γυναίκες, ενώ θα αναδείξει τέλεια τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου.

Όλγα Ντάλλα

Σατέν μακρυμάνικο κρουαζέ φόρεμα CLAUDIA Mind Matter

Το πιο θηλυκό φόρεμα του καλοκαιριού

Η λίστα με τα must have κομμάτια του καλοκαιριού ολοκληρώνεται με το φόρεμα που θα φορέσεις ως καλεσμένη σε επίσημα καλέσματα όπως οι γάμοι και οι βαφτίσεις, αλλά και εκείνο που θα σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση στις βραδινές εξόδους.

Όλγα Ντάλλα

Η Όλγα Ντάλλα φόρεσε ένα midi σατινέ φόρεμα με halter neck σε χακί απόχρωση που ταιριάζει τέλεια με χρυσά κοσμήματα και είναι πολύ κομψή επιλογή για το καλοκαίρι. Συνδύασε το τόσο με ψηλοτάκουνα παπούτσια όπως τα πέδιλα και τα mules όσο και με flat παπούτσια όπως τα σανδάλια με λάμψη. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό και εσύ είναι δεδομένο πως θα ξεχωρίσεις.

Όλγα Ντάλλα
Όλγα Ντάλλα

Σατέν κοντό φόρεμα halter ESME Mind Matter

Ανακάλυψε όλες τις συλλογές του Mind Matter στο www.mindmatter.gr και στα φυσικά καταστήματα:

Αθήνα: Κολοκοτρώνη 20, 10562 Αθήνα Τηλ: 216 900 4261

Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 59, Θεσσαλονίκη 546 23 Τηλ: 2310 232 566

Λάρισα: Ρούσβελτ 9, 412 22 Λάρισα Τηλ: 2410 253338

Facebook: @mindmattergr
Instagram: @mind__matter_
Tik Tok: @mind__matter_

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ