Follow us

Η Κλέλια Ανδριολάτου δημιούργησε ένα stylish summer look με ένα λευκό T-shirt στο νησί

Το κομψό και easy to copy look της Κλέλιας Ανδριολάτου στις καλοκαιρινές διακοπές της

MissBloom TEAM
Η Κλέλια Ανδριολάτου δημιούργησε ένα stylish summer look με ένα λευκό T-shirt στο νησί NDP

Κάθε εποχή αλλάζουμε την γκαρνταρόμπα μας, ανεβοκατεβάζοντας βαριά και ελαφριά ρούχα ανάλογα με την εποχή που διανύουμε και τις ανάγκες της. Πολλά όμως όμως από τα key items που μπορούμε να φορέσουμε στις μεταβατικές περιόδους του χρόνου όπως ή άνοιξη και το φθινόπωρο, μπορούμε να τα φορέσουμε εξίσου και το καλοκαίρι ή τον χειμώνα αντίστοιχα.

Με τα staples της γκαρνταρόμπας μπορούμε να δημιουργήσουμε σύνολα που μπορούμε να τα φορέσουμε σε πολλές περιστάσεις ενώ μας δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσουμε με ευελιξία αγαπημένα μας fashion items φορώντας τα έτσι περισσότερο και οι μικρές διαφορετικές λεπτομέρειες μπορούν να το αναβαθμίσουν ανάλογα με την εποχή.

Ένα λευκό T-shirt είναι αναμφίβολα ένα basic staple το οποίο μπορούμε να φορέσουμε κάθε εποχή του χρόνου και ειδικά το καλοκαίρι, με πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς. Η Κλέλια Ανδριολάτου τις ημέρες που βρίσκεται στις διακοπές της στο νησί επέλεξε να φορέσει ένα λευκό T-shirt με έναν απόλυτα summerish και κομψό τρόπο.

Συγκεκριμένα, η Κλέλια Ανδριολάτου επέλεξε να φορέσει ένα λευκό T-shirt και να το συνδυάσει με μία denim φούστα και ένα ζευγάρι σανδάλια σε λαδί απόχρωση. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ένα καπέλο σε πράσινη απόχρωση.

Δες την εμφάνισή της

Η Κλέλια Ανδριολάτου δημιούργησε ένα stylish summer look με ένα λευκό T-shirt στο νησί

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ