Follow us

Η Χριστίνα Κοντοβά φόρεσε το twin set που είναι ιδανικό για την παραλία και τις εξόδους στο νησί

To twin set που θα φορέσεις σε κάθε καλοκαιρινή περίσταση

Η Χριστίνα Κοντοβά φόρεσε το twin set που είναι ιδανικό για την παραλία και τις εξόδους στο νησί Instagram

Όλη τη χρονιά περιμένουμε με ανυπομονησία τις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές αλλά και τις καλοκαιρινές αποδράσεις σε κάποια παραλία, κοντινή ή μακρινή. Όσες κι αν είναι οι ημέρες που θα καταφέρουμε να "ξεκλέψουμε” από την καθημερινότητα μας, έτσι ώστε να περάσουμε carefree στιγμές δίπλα στη θάλασσα, είναι φυσικό, τα outfits που θα επιλέξουμε για αυτές τις πολύτιμες ημέρες και στιγμές να είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς παίζουν μεγάλο ρόλο στο πως θα αισθανόμαστε, κάτι στο οποίο αναμφίβολα συνεισφέρει το καλοκαιρινό ανάλαφρο summer look που αναζητάμε.

Τουνίκ, φορέματα, φούστες, σορτς, βερμούδες αλλά και παντελόνες, κατασκευασμένα από ελαφριά υφάσματα, είναι ιδανικά για να δημιουργήσουμε κομψά και αέρινα σύνολα για να αισθανόμαστε αλλά και να δείχνουμε η πιο καλοκαιρινή μας εκδοχή στις πιο αναμενόμενες διακοπές της χρονιάς. Λευκό και αποχρώσεις του λευκού ή του μπεζ είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις κομψότερες και πιο αέρινες επιλογές που μπορείς να κάνεις το καλοκαίρι και ιδίως στις καλοκαιρινές σου διακοπές. Πέρα όμως από όλα τα summer key items που προτιμάς στις καλοκαιρινές σου διακοπές, βέβαιο είναι ότι ένα twin set είναι μία από τις πιο κομψές και stylish επιλογές για τις εμφανίσεις σου. Συγκεκριμένα ένα από τα ωραιότερα twin sets του καλοκαιριού επέλεξε η Χριστίνα Κοντοβά στις καλοκαιρινές της εξορμήσεις στην παραλία.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Κοντοβά επέλεξε ένα twin set από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή του brand της CKontova το οποίο αποτελείται από λευκή maxi φούστα με broderie κέντημα και λευκό κοντομάνικο crop top πουκάμισο με bow tie, ένα σύνολο ιδανικό τοσο για εμφανίσεις στην παραλία όσο και για ανάλαφρες εξόδους στο νησί.

Δες την εμφάνισή της


Get the look

Broderie set one size, CKontova

Κρουαζέ κροπ τοπ με δέσιμο, Pink Woman

Maxi φούστα με βολάν, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ