Η Έβελυν Καζαντζόγλου φόρεσε τη λινή φούστα σε ένα απόλυτα καλοκαιρινό street style σύνολο

Η καλοκαιρινή εμφάνιση της Έβελυν Καζαντζόγλου στο κέντρο της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Όσο περισσότερο ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο περισσότερο αναζητάμε τρόπους για να την αντιμετωπίσουμε χωρίς να κάνουμε την παραμικρή έκπτωση στο προσωπικό στιλ μας. Η πρόταση των fashionistas σε αυτό το στιλιστικό ζήτημα είναι τα λινά ρούχα, τα οποία είναι δροσερά και αέρινα, συνεπώς ιδανικά για τις ημέρες με υψηλή θερμοκρασία. Ακριβώς αυτή τη συμβουλή μόδας ακολούθησε και η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Έβελυν Καζαντζόγλου να κάνει βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, φορώντας ένα άκρως καλοκαιρινό σύνολο. Η fashion expert είχε συνδυάσει ένα tank top σε καφέ απόχρωση με μία λινή χακί φούστα σε midi μήκος και μπεζ slingback γόβες. Τόνισε τη μέση της με μία δερμάτινη ζώνη και κράτησε μία ψάθινη τσάντα του οίκου Loewe.

Από την εν λόγω εμφάνιση, ξεχωρίσαμε τη λινή φούστα της Έβελυν Καζαντζόγλου, η οποία είναι ιδανική για αυτή την περίοδο. Το λινό ύφασμα κατασκευάζεται από το φυτό λινάρι, που καλλιεργείται για τις κλωστικές ίνες του, ενώ εδώ και αιώνες έχει αποκτήσει τον τίτλο του πιο αέρινου και δροσερού υφάσματος για την περίοδο του καλοκαιριού. Γιατί; Επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει και είναι εξαιρετικά απορροφητικό.

Το καλοκαιρινό σύνολο της Έβελυν Καζαντζόγλου