Follow us

Τα 5 πουκάμισα που θα φορέσεις στην πόλη αλλά και το νησί

Τα κλασικά πουκάμισα που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση

MissBloom TEAM
Τα 5 πουκάμισα που θα φορέσεις στην πόλη αλλά και το νησί Splash News / Ideal Images

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και τόσο περισσότερο αποζητάμε τα κομμάτια τα οποία θα σταθούν επάξια ως staples της καλοκαιρινής συλλογής μας για να μας διευκολύνουν στις εμφανίσεις μας. Τα πουκάμισα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα σύνολα μας κάθε εποχή του χρόνου όπως και σε κάθε περίσταση που αναζητάμε ένα κομψό και κλασικό αποτέλεσμα. Την εποχή του καλοκαιριού τα πουκάμισα που απαρτίζουν τη συλλογή μας καλύπτουν τόσο την ανάγκη μας για ένα ελαφρύ top στην πόλη όσο και την ανάγκη μας για ένα μακρυμάνικο στις διακοπές μας στο νησί όποτε αυτό είναι απαραίτητο.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν τα πουκάμισα τόσο σημαντικά αλλά και απόλυτα ξεχωριστά για την γκαρνταρόμπα μας, πέρα από το διαχρονικό τους στοιχείο, είναι η δυνατότητα τους να συνδυάζονται με όλα τα υπόλοιπα items της συλλογής μας με ευκολία και στιλιστική επιτυχία. Μπορούμε να τα συνδυάσουμε με παντελόνια κάθε είδους, φούστες, βερμούδες, σορτς, παντελόνες όπως και φορέματα εάν επιλέξουμε να τα φορέσουμε ως πανωφόρι αντί ως top.

Στη συλλογή παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πουκάμισα με τα οποία θα καταφέρεις να ανανεώσεις τη summer wardrobe σου όπως και τη διάθεση σου καθώς θα σε εξυπηρετήσουν στο να δημιουργήσεις ενημερωμένα stylish looks όποιο και εάν είναι το στιλ και το γούστο σου.

Τα πουκάμισα που ξεχωρίσαμε

Χυτό πουκάμισο με γιακά μάο, Massimo Dutti

Ριγέ πουκάμισο σε χαλαρή γραμμή από 100% λινό, Marks & Spencer

Πουκάμισο βαμβάκι μετάξι oversize, Mango

Πουκάμισο με ρουστίκ κέντημα, Zara

Ριγέ πουκάμισο με γιακά, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ