Follow us

Αντιγόνη Κουλουκάκου | Σε πάρτι με Zara animal print παντελόνι

Το stylish look για τα Internation Emmy Awards 2024.

Αντιγόνη Κουλουκάκου NDP

Στο δημαρχείο της Αθήνας βρέθηκε η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η ταλαντούχα ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα αγαπητή μέσα από το ρόλο της στη "Γη της Ελιάς".

Εκεί δόθηκε το πάρτι της επιτροπής για τα Internation Emmy Awards 2024 και η ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα stylish.

Η Αντιγόνη φόρεσε ένα Zara animal print παντελόνι που συνδύασε με ένα σαμπανιζέ σατέν τοπ και clogs 70s αισθητικής, δερμάτινα με τρουκς.

Τα μαύρα μαλλιά της που πρόσφατα έκοψε σε αφέλειες, ανανεώνοντας την όψη του προσώπου της, τα είχε πιάσει χαλαρά επάνω ενώ το μακιγιάζ της ήταν εντελώς φυσικό και ουδέτερο.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκη στις αρχές Μαρτίου έφερε στον κόσμο τον μονάκριβο γιο της και ένα μήνα μετά, κατάφερε να επανέλθει στη σιλουέτα της. Σε σχετική ανάρτηση που είχε κάνει, είχε δείξει ότι κατάφερε να μπει στο αγαπημένο της skinny τζιν.

"Τι σας δείχνω; Σας δείχνω το skinny μου τζιν, ότι ξαναμπαίνω πάλι στα παλιά μου ρούχα, ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου μου. Να σας πω κάτι; Είναι φοβερό αυτό το πράγμα που συμβαίνει μέσα μας. Για εννιά μήνες κυοφορούμε ένα παιδί, παίρνουμε όσα κιλά παίρνει η καθεμία, δεν έχει σημασία, και χωρίς τελικά πολλή προσπάθεια, επανερχόμαστε. Επειδή είναι λίγο ευαίσθητο αυτό το θέμα, δε θέλω ούτε να στενοχωρηθείτε, ούτε να απογοητεύεστε όσες ακόμα δεν έχετε χάσει τα κιλά σας. Εντάξει, εγώ είμαι και μια ιδιάζουσα περίπτωση γιατί έχω έναν ψηλόλιγνο σκελετό, μακρύ σκελετό, και δεν πήρα και πολλά κιλά. Πήρα 12 κιλά, 3,5 γεννήθηκε ο γιος μου. Οπότε είναι λίγο φυσιολογικό να επανέλθω στον μήνα επάνω, αλλά χωρίς προσπάθεια" είχε πει χαρακτηριστικά

Αντιγόνη Κουλουκάκου | Σε πάρτι με Zara animal print παντελόνι

ANTIGONI

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ