Follow us

Για την καλοκαιρινή συναυλία, την παραλία, τα cocktail nights | Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο κομψά looks από τη νέα limited edition συλλογή της Answear.LAB

Πέντε κομψά και άκρως καλοκαιρινά σύνολα για διαφορετικές περιστάσεις που έχουν την υπογραφή της νέας limited edition συλλογής από την Answear.LAB.

answear Courtesy of Answear

'Ενας από τους λόγους που αγαπώ τη δουλειά μου ως δημοσιογράφος μόδας είναι επειδή έρχομαι σε επαφή με brands που αγαπούν τη γυναίκα, το αποδεικνύουν με κάθε νέα συλλογή ή καμπάνια , πίσω από την οποία υπάρχει μία σκέψη που έχει έναν σημαντικό στόχο. Να εξελίξει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τον κόσμο της μόδας και το στιλ μας, αλλά και να μας απελευθερώσει από κλισέ απόψεις. Κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, η πρώτη μου σκέψη είναι να το μοιραστώ μαζί σας. Ακριβώς αυτό συνέβη και με τη νέα καμπάνια που δημιούργησε η Answear.LAB με αφορμή τη νέα limited edition καλοκαιρινή συλλογή της, η οποία διατίθεται αποκλειστικά μέσω του answear.gr:

Για την καλοκαιρινή συναυλία, την παραλία, τα cocktail nights | Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο κομψά looks από τη νέα limited edition συλλογή της Answear.LAB

Φυσικά, δεν χρειάζεται να σου συστήσω το answear.gr. Πρόκειται για τον κορυφαίο προορισμό για online αγορές με επιλεγμένα προϊόντα και περιορισμένες συλλογές σε πάνω από 600 επώνυμα premium brands. Είναι σαν να λέμε η καλύτερη fashion φίλη που θα μπορούσες να ζητήσεις για να δημιουργήσεις τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις για την κάθε περίσταση. Φέτος το καλοκαίρι μάλιστα, η Answear κυκλοφόρησε μία από τις πιο ξεχωριστές καμπάνιες της.

Courtesy of Answear

Η καμπάνια για τη νέα limited edition καλοκαιρινή συλλογή της Answear.LAB δημιουργήθηκε για να μας δώσει ένα νέο νόημα στην έννοια της ελευθερίας, τα χαρούμενα συναισθήματα που μας προκαλεί το καλοκαίρι, αλλά και τη μόδα που μας βοηθά να εξελίξουμε την προσωπικότητά μας μέσα από το στιλ μας. Η καμπάνια εμπνέεται από τα θερινά μουσικά φεστιβάλ, που κάθε καλοκαίρι γίνονται μέρος των αναμνήσεων μας. Με τίτλο "We are one sound”, η καμπάνια της Answear.LAB έχει επίσης ως πηγή έμπνευσης το επιβλητικό σκηνικό της άγριας δύσης και τη δυαδικότητα του ωκεανού, που συνδυάζει την αδάμαστη ενέργεια με τη φυσική ηρεμία. Η φωτογράφηση για τα ρούχα της συλλογής έγινε στην Τενερίφη, μία τοποθεσία που συνδυάζει τέλεια την αντιφατικότητα ανάμεσα στην western αισθητική με τα δερμάτινα πουκάμισα, τα κοντά μπουφάν, τα κρόσσια και τα cowboy παπούτσια ή αξεσουάρ με καλοκαιρινά στοιχεία όπως τα κοχύλια, τα βολάν και τα crochet κομμάτια σε αποχρώσεις που θυμίζουν καλοκαίρι όπως το χρυσό, το ασημί και το μπλε. Κάπως έτσι, η άγρια δύση και ο ωκεανός ενώνεται στη νέα limited edition συλλογή της Answear.LAB.

Είτε έχεις κανονίσει να πας σε καλοκαιρινή συναυλία του αγαπημένου σου καλλιτέχνη είτε ετοιμάζεις τη βαλίτσα των διακοπών είτε επιθυμείς να ανανεώσεις το καλοκαιρινό στιλ σου με νέα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, τα νέα είναι ευχάριστα. Εμπνευστήκαμε από τη νέα limited edition συλλογή της Answear.LAB και δημιουργήσαμε πέντε άκρως καλοκαιρινά σύνολα για πέντε διαφορετικές περιστάσεις που αξίζουν την προσοχή σου.

Για τη χαλαρή βόλτα στο νησί

answear

Τοπ με λινό Answear Lab

answear

Λινή φούστα Answear Lab

answear

Δερμάτινη τσάντα φάκελος Answear Lab

answear

Δερμάτινα σανδάλια Answear Lab

answear

Γυαλιά ηλίου Answear Lab

Για τις καλοκαιρινές συναυλίες

Εκτός από χαλάρωση σε κάποια παραλία και βουτιές σε δροσερά νερά, καλοκαίρι σημαίνει να απολαμβάνουμε τους αγαπημένους καλλιτέχνες σε συναυλίες είτε στην πόλη είτε στο νησί. Εάν φέτος το calendar σου είναι γεμάτο με συναυλίες, μουσικές βραδιές και φεστιβάλ, προτείνουμε να δημιουργήσεις τα πιο κομψά boho σύνολα που συνδυάζουν άνεση και κομψότητα. Ένα crochet top σε συνδυασμό με ένα λευκό παντελόνι και χρυσά αξεσουάρ

answear

Μπλουζάκι Answear Lab

answear

Τζιν παντελόνι Answear Lab

answear

Δερμάτινα σανδάλια Answear Lab

answear

Δερμάτινη τσάντα Answear Lab

answear

Σκουλαρίκια Answear Lab

Για την παραλία: Μπικίνι ή ολόσωμο;

Εάν υπάρχει ένα dress code που κεντρίζει το ενδιαφέρον μας περισσότερο από τα άλλα την περίοδο του καλοκαιριού, εκείνο είναι το "κομψή στην παραλία". Είτε αγαπάς τα μπικίνι είτε τα ολόσωμα μαγιό, στη νέα limited edition συλλογή της Answear.LAB είναι σίγουρο πως θα βρεις πολλές επιλογές σε ολόσωμα μαγιό αλλα και μπικίνι, σε crochet φορέματα, σανδάλια, αλλά και ψάθινα αξεσουάρ όπως τα καπέλα και οι τσάντες.

Φόρεμα Answear Lab

Φόρεμα Answear Lab

Ολόσωμο μαγιό Answear Lab

Ολόσωμο μαγιό Answear Lab

answear

Βαμβακερό φόρεμα Answear Lab

answear

Bikini top Answear Lab

Μαγιό σλιπ μπικίνι Answear Lab

Μαγιό σλιπ μπικίνι Answear Lab

answear

Δερμάτινα σανδάλια Answear Lab

Γυαλιά ηλίου Answear Lab

answear

Κολιέ από επιχρυσωμένο ασήμι Answear Lab

answear

Τσάντα παραλίας Answear Lab

answear

Καπέλο Answear Lab

Για τα cocktail nights στην πόλη

Ακόμα κι αν βρίσκεσαι ακόμα στην πόλη, υπάρχει τρόπος να χαρίσεις έναν αέρα διακοπών στα looks σου. Προτείνουμε να κανονίσεις ένα cocktail night με τις καλύτερες φίλες σου και να φορέσεις ένα σύνολο που θα σε βάλει αμέσως σε vacation mood. Ένα λινό φόρεμα σε συνδυασμό εσπαντρίγιες σε χρυσή metallic απόχρωση, χρυσά σκουλαρίκια και τσάντα είναι σίγουρο πως θα σου φτιάξει αμέσως τη διάθεση.

answear

Φόρεμα με λινό Answear Lab

answear

Εσπαντρίγιες Answear Lab

answear

Δερμάτινη τσάντα Answear Lab

answear

Επιχρυσωμένα σκουλαρίκια Answear Lab

Για το date night

Ένας από τους λόγους που αγαπάμε το καλοκαίρι είναι επειδή δεν χρειαζόμαστε πολλά για να είμαστε κομψές. Εάν αναρωτιέσαι πως θα δημιουργήσεις το ιδανικό σύνολο για ένα date night με τον αγαπημένο σου, προτείνουμε να εμπιστευτείς τη διαχρονική κομψότητα που αποπνέει ένα total white σύνολο. Πιο συγκεκριμένα, συνδύασε ένα λευκό τοπ με βολάν στα μανίκια με ένα λευκό σορτς. Πρόσθεσε την απαραίτητη λάμψη στο look σου με χρυσούς κρίκους και χρυσές flat μπαλαρίνες.

answear

Top Answear Lab

answear

Σορτς Answear Lab

answear

Σκουλαρίκια Answear Lab

answear

Μπαλλαρίνες Answear Lab

Διαβάστε Επίσης

Η Answear.LAB δημιουργήθηκε από γυναίκες για γυναίκες. Μιλάει με τόλμη και δυνατή φωνή για τις γυναίκες στη σημερινή κοινωνία μέσα από θεματικές, περιορισμένες συλλογές που κατασκευάζονται σε συνεργασία με τοπικούς κατασκευαστές αλλά και ανεξάρτητους σχεδιαστές. Όλες οι συλλογές της Answear.LAB ξεχωρίζουν τόσο για την ποιότητα όσο και για το σχεδιασμό τους.

Η Answear.LAB διατίθεται στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω του answear.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ