Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου μάς υπενθυμίζει το πιο σημαντικό styling tip για τα ταξίδια με πλοίο

Η Κατερίνα Καινούργιου δημιούργησε το ιδανικό travel look για το καλοκαίρι.

MissBloom TEAM
katken85 Instagram @katken85

Ένα από τα ζητήματα μόδας που μας απασχολεί την περίοδο του καλοκαιριού είναι πως θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε κομψά και κυρίως άνετα σύνολα για τα ταξίδια μας. Εάν μάλιστα πρόκειται να ταξιδέψεις σύντομα με πλοίο, υπάρχει μία στιλιστική συμβουλή που θα πρέπει να έχεις σίγουρα στο μυαλό σου, την οποία μας υπενθύμισε πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια βρέθηκε πρόσφατα στην Πάρο και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram το travel look που φόρεσε στο πλοίο. Η Κατερίνα Καινούργιου συνδύασε ένα λευκό tank top με τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή και λευκά sneakers. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα επίσης τζιν μπουφάν.

Η στιλιστική συμβουλή που αξίζει να κρατήσεις λοιπόν είναι να μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου κάποιο πανωφόρι. Είτε καθίσεις στο κατάστρωμα είτε στο εσωρετικό του πλοίου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κρυώσεις λόγω του αέρα ή του κλιματισμού. Συνεπώς ένα πανωφόρι όπως το τζιν μπουφάν ή ένα λινό σακάκι είναι ιδανικές επιλογές.

Το look της Κατερίνας Καινούργιου

Πώς θα δημιουργήσεις κομψά και άνετα travel looks

Καλό είναι να αφήσεις τα ψηλοτάκουνα παπούτσια στο σπίτι. Μπορεί top models και celebrities να προτιμούν να ταξιδεύουν με τις αγαπημένες τους γόβες, ωστόσο αυτό δεν είναι καθόλου πρακτικό και σίγουρα καθόλου άνετο. Προτίμησε ένα ζευγάρι σανδάλια ή ακόμα και sneakers που θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις το ταξίδι σου χωρίς να σου προκαλέσουν πόνο στα πόδια.

Βάλε στη τσάντα σου όλα όσα θα χρειαστείς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Ένα βιβλίο ή το tablet σου θα σου κρατήσουν συντροφιά όσο εσύ οδεύεις στον προορισμό των διακοπών σου. Φρόντισε επίσης να έχεις τοποθετήσει σε ένα φάκελο ή ένα μικρό τσαντάκι όλα τα έγγραφα που θα χρειαστείς όπως τα εισιτήρια, η ταυτότητα, η κράτηση που έχεις κάνει στο ξενοδοχείο. Φυσικά μερικά από αυτά μπορείς να τα έχεις και ηλεκτρονικά στο κινητό σου, ωστόσο ένα back up είναι πάντα χρήσιμο.

Είτε πρόκειται να ταξιδέψεις με πλοίο είτε με αεροπλάνο, μη ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου μία ζακέτα ή μία εσάρπα, αφού πολλές φορές ο κλιματισμός είναι σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί αρκετά ενοχλητικό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ