Follow us

To bikini της Μελίνας Νικολαϊδη είναι στο χρώμα τάση της σεζόν που κολακεύει όλες τις επιδερμίδες

Η απόχρωση που δεν περιμέναμε να γίνει τόσο hot

To bikini της Μελίνας Νικολαϊδη στο χρώμα τάση της σεζόν κολακεύει όλες τις επιδερμίδες Instagram

Πριν καν από την έναρξη της κάθε νέας σεζόν, είμαστε ήδη ενημερωμένες για τις τάσεις οι οποίες πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν όπως και για τα color trends που πρόκειται να φορέσουμε. Κι ενώ για τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας το κόκκινο χρώμα ήταν αυτό που βρέθηκε στο προσκήνιο και στις εμφανίσεις κάθε ενημερωμένης fashionista, για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024, οι ήπιες και pastel αποχρώσεις των χρωμάτων της χρωματικής παλέτας είναι αυτές που προτείνονται ως color trends της σεζόν, όπως το pistacchio, το sky blue, latte αλλά και το butter yellow, χωρίς να αποκλείεται το κίτρινο χρώμα από την γκάμα των color trends.

Κι ενώ η pistacchio, η sky blue όπως και η latte απόχρωση είναι τόνοι που με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο έχουμε εντάξει στις εμφανίσεις μας ανά καιρούς, το butter yellow όπως και κάθε απόχρωση του κίτρινου είναι αποχρώσεις που μπορεί σε πολλές από εμάς να φανούν "δύσκολες" καθώς το κίτρινο είναι ένα χρώμα που ανέκαθεν σκεφτόμασταν ιδιαίτερα το πώς θα το συνδυάσουμε για να δημιουργήσουμε ένα αρμονικό και κομψό αποτέλεσμα.

Αναμφίβολα το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να επιλέξουμε να φορέσουμε το κίτρινο χρώμα σε οποιαδήποτε απόχρωση του, ενώ όπως έχουμε παρατηρήσει, οι Ελληνίδες celebrities και οι fashionistas το έχουν ήδη προτιμήσει κυρίως επιλέγοντας φορέματα σε κίτρινο χρώμα.

Ένας στιλιστικά safe τρόπος για να εντάξεις το κίτρινο χρώμα στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου είναι να επιλέξεις ένα bikini σε butter yellow απόχρωση όπως η Μελίνα Νικολαϊδη.

Δες την εμφάνισή της


Πώς έχουν φορέσει οι Ελληνίδες celebrities το κίτρινο χρώμα



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ