Follow us

Τα 3 twin sets από την Pink Woman που θα φορέσεις στις διακοπές αλλά και στην πόλη

Τα πιο αέρινα twin sets για τις βόλτες σου στο νησί και την πόλη

Τα 3 twin sets από την Pink Woman που θα φορέσεις στις διακοπές αλλά και στην πόλη Splash News / Ideal Images

Τουνίκ, φορέματα, φούστες αλλά και παντελόνες, όλα κατασκευασμένα από ελαφριά υφάσματα, είναι ιδανικά για να δημιουργήσουμε κομψά και αιθέρια σύνολα για να αισθανόμαστε, αλλά και να δείχνουμε, η πιο καλοκαιρινή μας εκδοχή στις ξεχωριστές καλοκαιρινές διακοπές αλλά και στην καθημερινότητα μας στην πόλη.

Αναμφίβολα πέρα από τα υφάσματα που θα επιλέξεις προσεκτικά, την ίδια προσοχή θα δώσεις και στις αποχρώσεις που θα επιλέξεις καθώς παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο τόσο στη θερμοκρασία του σώματος σου, όσο και στο summer feeling που θέλεις να αποδώσεις στο look σου. Λευκό και αποχρώσεις του γαλάζιου είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο αέρινες επιλογές που μπορείς να κάνεις το καλοκαίρι και ιδίως στις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Πέρα όμως από όλα τα summer key items που προτιμάς στις καλοκαιρινές σου διακοπές και στην καθημερινότητα σου στην πόλη, βέβαιο είναι ότι ένα twin set είναι μία από τις πιο κομψές και stylish επιλογές για τις εμφανίσεις σου. Συγκεκριμένα τα twin set κομμάτια που βλέπουμε να πρωταγωνιστούν σε πολλά summer looks, μας χαρίζουν την άνεση της ευκολίας στο styling τους, ενώ δίνουν στιλ και ένα προσεγμένο ύφος στις εμφανίσεις μας λόγω του total χαρακτήρα τους.

Τα πιο αέρινα, stylish και καλοκαιρινά twin sets ανακαλύψαμε στην SS'24 συλλογή της Pink Woman. Co ords για όλα τα γούστα και δημιουργημένα για το αξεπέραστο ελληνικό καλοκαίρι.

Τα twin sets της Pink Woman που ξεχωρίσαμε

Φλοράλ κροπ τοπ με δέσιμο, Pink Woman

Midi φλοράλ φούστα με άνοιγμα, Pink Woman

Oversized πουκάμισο με διάτρητα σχέδια, Pink Woman

Straight leg παντελόνα με διάτρητα σχέδια, Pink Woman

Κροπ τοπ με λαχούρια και δέσιμο, Pink Woman

Maxi φούστα με λαχούρια και βολάν, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ