Follow us

Μπικίνι ή ολόσωμα; Ποια μαγιό είναι πιο δημοφιλή φέτος το καλοκαίρι

Σε ποια μαγιό αξίζει να στρέψεις την προσοχή σου;

magio iStock

Αρκετό καιρό πριν υποδεχτούμε το καλοκαίρι, αλλά και μέχρι να καταλήξουμε όντως στις επιλογές μας, η προσοχή κάθε γυναίκες εστιάζεται στα μαγιό. Μπικίνι ή ολόσωμο; Τάσεις ή διαχρονικότητα; Εμπριμέ ή μονόχρωμο; Οι συλλογές των brands προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από προτάσεις, ώστε καθεμία από εμάς να επιλέξει το ιδανικό μαγιό. Το σημαντικό είναι να προσθέσεις στη συλλογή σου τα μαγιό που σε κάνουν να νιώθεις άνετα όσο απολαμβάνεις την καλοκαιρινή ραστώνη στην παραλία.

Διαβάστε Επίσης

Ως fashion lovers όμως, μας ενδιαφέρει αρκετά να ενημερωνόμαστε για τις τάσεις, αλλά και για το πιο στιλ μαγιό είναι πιο διάσημο για το καλοκαίρι του 2024. Η απάντηση έρχεται ακόμα μία φορά από τον αγαπημένο μας λογαριασμό στο Instagram @databutmakeitfashion που αναλύει τα δεδομένα από τους οίκους μόδας, τα brands και εν γένει από τις τάσεις, δίνοντας μας κάποια πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον συγκεκριμένο λογαριασμό, που btw αξίζει σίγουρα να ακολουθήσεις, τα ολόσωμα μαγιό είναι κατά 24% διασημότερα συγκριτικά με τα μπικίνι για το φετινό καλοκαίρι. Σίγουρα, και τα δύο στιλ μαγιό έχει φανατικές fans, ωστόσο για αυτή τη σεζόν, αξίζει να στρέψεις την προσοχή σου λίγο περισσότερο προς τα ολόσωμα. Στις συλλογές των νέων brands μάλιστα μπορείς να βρεις διάφορα σχέδια, μονόχρωμα ή εμπριμέ, με έναν ώμο ή στράπλες, με cut-outs ή halter neck, ώστε να επιλέξεις το αγαπημένο σου.

Extra Info: Μη ξεχάσεις πως το ολόσωμο μαγιό μπορεί να φορεθεί και ως τοπ, εάν το συνδυάσεις με παντελόνια, φούστες, παρεό, σορτς, παντελόνες και βερμούδες.

Δες εδώ την ανάρτηση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ