Follow us

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με την κολακευτική μοβ βερμούδα από Marks & Spencer που δεν θα σταματήσεις να φοράς όλο το καλοκαίρι

Η βερμούδα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κολακεύει όλες τις σιλουέτες.

MissBloom TEAM
nancyzabetoglou @nancyzabetoglou

Εκτός από τις influencers της μόδας και τις fashion experts, πηγή έμπνευσης για τα looks που δημιουργούμε στην καθημερινότητά μας είναι και οι Ελληνίδες παρουσιάστριες, οι οποίες συχνά φορούν κομμάτια που καθεμία από εμάς χρειάζεται να έχει στη συλλογή της. Ακριβώς αυτό συνέβη πρόσφατα και με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η οποία φόρεσε το πιο άκρως απαραίτητο bottom του καλοκαιριού.

Πιο συγκεκριμένα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δημιούργησε ένα καλοκαιρινό σύνολο, φορώντας μία μοβ βερμούδα από τη νέα συλλογή της Marks & Spencer, την οποία συνδύασε με το ασορτί σακάκι και ένα λευκό τοπ. Φέτος, οι βερμούδες ή long shorts ίναι μία από τις άκρως απαραίτητες προσθήκες που αξίζει να κάνεις στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου. Μετά από κάποιες σεζόν που οι micro mini φούστες ή το no pants trend πρωταγωνιστούσαν στον κόσμο της μόδας, για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024, οίκοι όπως οι Valentino και Dior έρχονται να μας πείσουν για τη στιλιστική αξία των μακριών σορτς που είναι πολύ cool και άκρως κολακευτικά.

Οι βερμούδες είναι σύγχρονες, κολακευτικές για τους περισσότερους σωματότυπους συγκριτικά με τα micro shorts, ενώ μπορείς να τις φορέσεις με μεγαλύτερη ευκολία στην καθημερινότητά σου. Από λινό ή denim, σε ουδέτερες μονοχρωμίες ή εντυπωσιακά μοτίβα, τα long shorts αξίζουν μία θέση στη shopping list σου.

Το καλοκαιρινό σύνολο της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ