Follow us

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με το ολόσωμο μαγιό που αγαπούν τα surfer girls

Γιατί αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα μακρυμάνικο ολόσωμο μαγιό όπως αυτό της Κατερίνας Παπουτσάκη.

MissBloom TEAM
katerina_papoutsaki Instagram @katerina_papoutsaki

Στην ερώτηση "ποιο είναι το ιδανικό μαγιό", οι απαντήσεις θα είναι τόσες πολλές όσες και οι γυναίκες που θα ρωτήσουμε. Καθεμία από εμάς επιλέγει το μαγιό που της ταιριάζει περισσότερο με βασικό γνώμονα να νιώθει άνετα και να αναδεικνύει τη σιλουέτα της με τον πιο κολακευτικό τρόπο για εκείνη. Εκτός από τις κλασικές επιλογές όμως, όπως το μπικίνι και το ολόσωμο, υπάρχει και ένα άλλο στιλ μαγιό που αγαπούν πολύ τα cool girls και που τα τελευταία χρόνια μας απασχολεί αρκετά. Ένα στιλ μαγιό που αγαπά πολύ και η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός επιλέγει συχνά να φορέσει ολόσωμα μαγιό με μακριά μανίκια και εντυπωσιακά μοτίβα. Τα συγκεκριμένα μαγιό θυμίζουν αρκετά τα surfer girls, αφού τα φορούν όσες αγαπούν το εν λόγω άθλημα. Γιατί να τα επιλέξεις;

Αρχικά, είναι πολύ ιδιαίτερα και εντυπωσιακά, ενώ μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και ως τοπ στις διακοπές σου. Συνδύασε τα με φούστες sarong και τζιν σορτς, με ψηλόμεσες παντελόνες ή βερμούδες και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως καλοκαιρινό και cool.

Το αγαπημένο μαγιό της Κατερίνας Παπουτσάκη

Get the Item

Surf Suit One Piece maa boo

Surf Suit One Piece maa boo

Surf Cut Out One Piece maa boo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ