Follow us

5 + 1 σορτς από την H&M για τα day to night looks του τριημέρου

Τα σορτς που θα χρειαστείς το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για stylish looks

5 σορτς από την H&M για τα day to night looks του τριημέρου Splash News / Ideal Images

Αναμφίβολα είναι πολλά τα fashion items που μας έρχονται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε την εποχή καλοκαιριού, είναι αυτά που σχετίζονται άμεσα με την παραλία και το beachwear look μας, όπως είναι και αυτά που απαρτίζουν διαχρονικά την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Χωρίς δεύτερη σκέψη θα λέγαμε πως τα αγαπημένα και πολύ δροσερά σορτς, κατέχουν μία από τις υψηλότερες θέσεις σε αυτή τη "λίστα" και οι λόγοι είναι τόσο πρακτικοί όσο και στιλιστικοί αφού τα stylish σορτς μπορούν να φορεθούν με στιλιστική επιτυχία τόσο στις πρωινές όσο και στις βραδινές εμφανίσεις μας.

Στα summer essentials της βαλίτσας των διακοπών μας είναι αναμφίβολα τα αγαπημένα μας σορτς τα οποία όχι μόνο μας χαρίζουν στιλ και άνεση αλλά και μπορούμε να τα φορέσουμε σε κάθε πιθανή περίσταση. Σίγουρα οι πρώτες διακοπές του καλοκαιριού, που είναι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, δεν αποτελεί εξαίρεση. Μπορείς να φορέσεις ένα σορτς στις πρωινές σου βόλτες στα σοκάκια, στο μεσημεριανό σου μετά το μπάνιο σου, στην βραδινή σου έξοδο ή ως beachwear.

Ρίχνοντας μία ματιά στο eshop της Η&Μ ξεχωρίσαμε συγκεκριμένα σορτς τα οποία θα σε αναδείξουν στην πιο ενημερωμένη και stylish παρουσία σε κάθε σου εμφάνιση.

Τα σορτς από την Η&Μ που ξεχωρίσαμε

Σορτς με πιέτες και ζώνη, H&M

Σορτς με λάστιχο στη μέση, H&M

Σορτς με τελείωμα σε κροσέ στυλ, H&M

Σορτς με λάστιχο στη μέση, H&M

Τζιν βερμούδα Baggy High, H&M

Βερμούδα από ποπλίνα με κορδόνι, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ