Follow us

Η Τζένη Μελιτά φόρεσε το πιο ιδιαίτερο λευκό τζιν παντελόνι από ελληνικό brand

Η Τζένη Μελιτά με το τζιν παντελόνι που συνδυάζεται με τα πάντα.

MissBloom TEAM
melitajenny Instagram @melitajenny

Ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας που παρουσιάζουν οι οίκοι για την εκάστοτε σεζόν, υπάρχουν κάποια κομμάτια που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Για την περίοδο του καλοκαιριού, ένα από αυτά είναι και το λευκό παντελόνι. Το πρακτικό και πολύ κομψό παντελόνι που μπορείς να συνδυάσεις με κάθε απόχρωση και μοτίβο, δημιουργώντας κομψά looks για day to night εμφανίσεις. Η Τζένη Μελιτά μάλιστα φόρεσε πρόσφατα το πιο ιδιαίτερο λευκό παντελόνι που αξίζει την προσοχή σου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε το leopard σετ από τη Marks & Spencer που δεν θα αποχωριστείς το καλοκαίρι

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημιούργησε ένα άκρως καλοκαιρινό σύνολο, συνδυάζοντας ένα μαύρο off shoulder τοπ με ένα λευκό τζιν παντελόνι με loose εμφαρμογή και ένα πολύ ιδιαίτερο cut-out στη μέση. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα glittery mules. Από το look της ξεχωρίσαμε κυρίως το λευκό τζιν παντελόνι της, το οποίο φέρει την υπογραφή του ελληνικού brand Salt & Pepper.

Πώς θα επιλέξεις το ιδανικό σορτς για εσένα ανάλογα με τον σωματότυπο σου

Το λευκό τζιν παντελόνι είναι ένα από τα must have bottoms του καλοκαιριού, αφού μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, από το γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο ή τις casual βόλτες στην πόλη, ενώ οι συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις είναι ανεξάντλητοι.

Οι πιο κομψοί τρόποι για να φορέσεις το λινό παντελόνι στα summer looks σου

Το καλοκαιρινό σύνολο της Τζένης Μελιτά

Get the Item

Barbara Cream Carre Salt & Pepper

Alice Cream Salt & Pepper

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ