Follow us

"Το τέλειο φόρεμα" | Το φόρεμα από τη Zara που έχει ενθουσιάσει τις fashionistas του TikTok

Plus: πώς θα κάνεις πιο έξυπνες αγορές από τη Zara;

MissBloom TEAM
mauro forema Splash News / Ideal Image

Το μαύρο φόρεμα ανήκει στην κατηγορία των ρούχων που κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στη συλλογή της. Είναι διαχρονικό και πολύ κομψό, αποπνέει φινέτσα, ενώ μπορείς να βρεις το ιδανικό σχέδιο όποιο κι αν είναι το στιλ σου. Οι συλλογές των high street brands άλλωστε προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από μαύρα φορέματα, ώστε καθεμία από εμάς να επιλέξει εκείνο που της ταιριάζει περισσότερο. Ανάμεσα από όλες τις επιλογές όμως, υπάρχει ένα μαύρο φόρεμα από τη Zara που έχει ενθουσιάσει τις fashionistas του TikTok.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα mini μαύρο φόρεμα με λαιμόκοψη halter, ανοιχτή πλάτη και απλικέ φιόγκο. Είναι θηλυκό αλλά και κάπως κοριτσίστικο, κομψό και αρκετά cool. Οι fashionistas του TikTok μάλιστα το χαρακτηρίζουν ως το "τέλειο φόρεμα".

Δες εδώ το βίντεο

Get the Item

"Το τέλειο φόρεμα" | Το φόρεμα από τη Zara που έχει ενθουσιάσει τις fashionistas του TikTok
Κοντό εφαρμοστό φόρεμα με λαιμόκοψη halter Zara

Θα το βρεις εδώ.

Πώς θα κάνεις πιο έξυπνες αγορές από τη Zara

Το hack με τα νούμερα: Αυτή η συμβουλή αφορά κυρίως τα παντελόνια, στην ετικέτα των οποίων υπάρχει κάποιο γεωμετρικό σχήμα. Είτε κύκλος είτε τετράγωνο είτε τρίγωνο. Τα εν λόγω σχήματα συμβολίζουν την εφαρμογή που έχει το κάθε παντελόνι. Ο κύκλος συμβολίζει πως η εφαρμογή του παντελονιού είναι πιο loose, πιο μεγάλη, συνεπώς ίσως χρειαστεί να πάρεις ένα νούμερο μικρότερο από αυτό που επιλέγεις συνήθως. Αντιστρόφως, το τρίγωνο συμβολίζει πως η εφαρμογή του παντελονιού είναι πιο μικρή, πιο στενή από τα συνηθισμένα νούμερα και πιθανόν να χρειαστείς ένα νούμερο μεγαλύτερο. Τέλος, το τετράγωνο σχήμα δηλώνει πως η εφαρμογή του παντελονιού που έχεις επιλέξει είναι true to size, ανταποκρίνεται δηλαδή στα νούμερα με τον κλασικό τρόπο.

Οι καλύτερες μέρες και ώρες για να επισκεφτείς το Zara: Σύμφωνα με όσους εργάζονται στα καταστήματα της αλυσίδας Zara, καλύτερες ημέρες για να κάνεις τις αγορές σου είναι η Δευτέρα και η Πέμπτη. Ο λόγος είναι πως σε αυτές τις δύο ημέρες γίνονται οι παραλαβές των νέων ρούχων, αλλά και το restock όσων κομματιών είχαν γίνει sold out. Το ίδιο μάλιστα ισχύει και για το online shopping, αφού το e-shop του brand ανανεώνεται με νέα κομμάτια αυτές τις ημέρες. Όσον αφορά στην ώρα που αξίζει να προτιμήσεις, οι πρωινές ώρες, που μόλις έχει ανοίξει το κατάστημα είναι σίγουρα ιδανικές. Τα πάντα είναι τακτοποιημένα και εσύ μπορείς να κάνεις τις αγορές σου χωρίς ιδιαίτερη βιασύνη.

Πώς θα αντιμετωπίσεις το sold out: Έχει τύχει σε όλες μας να θέλουμε να αποκτήσουμε πολύ κάποιο ρούχο ή κάποιο αξεσουάρ και όταν επισκεφτούμε εν τέλει το e-shop το εν λόγω item να έχει βγει sold out. Ευτυχώς για όλες μας, το Zara μας προσφέρει τη δυνατότητα να ενημερωθούμε πρώτες για τη στιγμή που το συγκεκριμένο κομμάτι γίνει ξανά διαθέσιμο. Αρκεί να συμπληρώσεις το e-mail σου ώστε να σου έρθει η απαραίτητη ειδοποίηση.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ