Follow us

Εάν γίνεσαι κουμπάρα σε γάμο, αυτό είναι το λάθος που δεν πρέπει να κάνεις στο outfit σου

Πώς θα φέρεις εις πέρας με επιτυχία το dress code "κουμπάρα σε γάμο".

koumpara Splash News / Ideal Image

Μία από τις μεγαλύτερες τιμές που μπορεί να σου κάνει η καλύτερη φίλη σου είναι να σου προτείνει να γίνεις κουμπάρα της. Είναι σαν να γίνεται αυτομάτως ένα upgrade στη σχέση σας, σαν να γίνεστε και επισήμως οικογένεια. Γίνεσαι μέρος μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής της. Εκτός από τις ετοιμασίες του γάμου, που θα τις κάνετε παρέα, έχεις να αντιμετωπίσεις και μία ακόμα πρόκληση. Να αποφασίσεις τι θα φορέσεις εσύ και κάπου εδώ θέλουμε να σου υπενθυμίσουμε ένα σημαντικό λάθος που χρειάζεται να αποφύγεις.

Εκτός από τις κλασικές και αρκετά γνωστές συμβουλές μόδας που σίγουρα γνωρίζεις ήδη, όπως ότι πρέπει να αποφύγεις το λευκό χρώμα στο look σου, αφού είναι αποκλειστικό προνόμιο της νύφης, υπάρχει και κάτι ακόμα που αξίζει την προσοχή σου. Λίγο πριν αποφασίσεις τι θα φορέσεις ή την απόχρωση του ρούχου σου, καλό είναι να συμβουλευτείς τη νύφη δηλαδή τη φίλη σου. Το ζευγάρι ενδέχεται να έχει επιλέξει ένα συγκεκριμένο θέμα για τον γάμο του και εσύ να πρέπει να προσαρμοστείς στιλιστικά ή η νύφη να έχει ονειρευτεί κάποιο κόνσεπτ για τις φωτογραφίες του γάμου, όπου θα είσαι και εσύ μέρος. Σε κάθε περίπτωση, η βοήθεια της νύφης είναι πολύτιμη και πρόκειται να σε βοηθήσει να κάνεις την σωστή επιλογή.

Εξίσου σημαντικό είναι να θέσεις τον παράγοντα της άνεσης ως βασικό γνώμονα για την επιλογή σου. Μείνει μακριά από τα ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις άβολα με οποιοδήποτε τρόπο και προτίμησε να επιλέξεις κομμάτια που θα σε κάνουν να απολαύσεις στο έπακρο τόσο το μυστήριο όσο και το party αργότερα. Επίσης, ξέρουμε πως θέλεις να φορέσεις κάτι άκρως εντυπωσιακό, ωστόσο προτείνουμε να μην το παρακάνεις. Αφενός, ο στόχος είναι να κοιτάς τις φωτογραφίες του γάμου μετά από χρόνια και να σκέφτεσαι πως ήσουν πολύ κομψά ντυμένη και αφετέρου μην επιλέξεις κάποιο ρούχο που δεν πρόκειται να φορέσεις ποτέ ξανά. Προτίμησε ένα φόρεμα, μία ολόσωμη φόρμα, ένα twin set, τα οποία μπορείς να βάλεις και σε κάποια άλλη περίσταση με διαφορετικό styling.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ