Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Ο all time classic τρόπος που φόρεσε μία denim φούστα ταιριάζει σε όλα τα είδη στιλ

Το σύνολο της που μπορούμε να δημιουργήσουμε με ευκολία

MissBloom TEAM
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την πιο ανοιξιάτικη φούστα από την Η&Μ ιδανική για elegant looks Instagram

Την περίοδο του καλοκαιριού επιλέγουμε να δημιουργούμε mix & match looks με fashion items της συλλογής μας τα οποία αποτελούνται από κομμάτια που μπορεί να επιλέγαμε και την εποχή του χειμώνα όπως και κάποια από αυτά την εποχή του καλοκαιριού. Τα denim items της γκαρνταρόμπας μας είναι εκείνα τα οποία προτιμάμε, ακόμα συχνότερα, κατά την καλοκαιρινή περίοδο, επιλέγοντας κατά βάση ανοιχτόχρωμες μπλε αποχρώσεις.

Το καλοκαίρι, είναι ευκολότερο να συνδυάσουμε μία denim φούστα με επιτυχία και στιλιστική ασφάλεια καθώς αυτό το οποίο έχουμε κυρίως να επιλέξουμε είναι το κατάλληλο top. Ένα από τα πιο αγαπημένα και κυρίαρχα denim κομμάτια που ξεχώρισαν από το denim on denim trend είναι αναμφίβολα οι denim φούστες. Και σχεδόν κάθε καλοκαίρι προτιμούμε μία mini denim φούστα για μία casual έξοδο μας είτε για ένα girly look.

Με μία denim φούστα σε mini ή midi μήκος μπορείς να δημιουργήσεις minimal, statement όπως και girly looks αρκεί να επιλέξεις τα σωστά κομμάτια και αξεσουάρ για να τη συνδυάσεις. Για ένα απόλυτα minimal και girly look πήραμε έμπνευση από πρόσφατη εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει μία mini denim φούστα σε ανοιχτόχρωμη γκρι απόχρωση την οποία συνδύασε με αμάνικο top σε μαύρη απόχρωση.

Δες την εμφάνισή της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ