Follow us

5 καλοκαιρινά φορέματα από την Best Seller κατηγορία της Zara που ξεχωρίσαμε

Τα φορέματα της best seller κατηγορίας που ξεχωρίσαμε εμείς και όχι μόνο

5 καλοκαιρινά φορέματα από την Best Seller κατηγορία της Zara που ξεχωρίσαμε Splash News / Ideal Images

Τα φορέματα είναι από τις πρώτες και κύριες επιλογές μας για τις ημέρες του καλοκαιριού καθώς μπορούν να μας χαρίσουν ένα θηλυκό και απόλυτα on point για κάθε περίσταση outfit. Όποιο και εάν είναι το στιλ σου, χωρίς αμφιβολία επιθυμείς να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου διαχρονικά και stylish φορέματα τα οποία θα σε διευκολύνουν να δημιουργήσεις μία κομψή εμφάνιση με την οποία θα μπορείς να εντυπωσιάζεις όπως και να νιώθεις άνετα με αυτό που φοράς.

Ένα φόρεμα είναι τόσο απαραίτητο σε κάθε γυναικεία συλλογή όσο είναι ένα τζιν παντελόνι ή ένα λευκό πουκάμισο, μπορεί και παραπάνω. Σε επίσημες περιστάσεις αλλά και σε εκείνες που το dress code μας επιτρέπει ένα casual chic look, ένα φόρεμα είναι η ασφαλής αλλά και η πιο elegant επιλογή μας. Τα καλοκαιρινά κομμάτια, μας προσφέρουν ποικιλία επιλογών για να δημιουργήσουμε girly και αέρινα σύνολα. Τα φορέματα είναι από τις πρώτες μας επιλογές ενώ τα έντονα χρώματα και οι αποχρώσεις - τάσεις μας χαρίζουν ακόμη μεγαλύτερη γκάμα στις επιλογές μας για καλοκαιρινά looks γεμάτα θηλυκότητα.

Ακόμη διανύουμε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, κάτι το οποίο μας επιτρέπει να αγοράσουμε εκείνα τα οποία χρειαζόμαστε, ή επιθυμούμε, για να είμαστε καλοντυμένες τις υπόλοιπες ημέρες του καλοκαιριού. Η Zara στο eshop της περιλαμβάνει μία κατηγορία με τα best sellers items της δίνοντας μας έτσι μία γεύση με το τι προτιμάται όπως και επίσης τα κομμάτια τα οποία αξίζουν την προσοχή μας.

Εμείς ξεχωρίσαμε πέντε καλοκαιρινά φορέματα από την Best Sellers κατηγορία της Zara και στα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Τα φορέματα από τη Zara

Εμπριμέ φόρεμα ντραπέ με τούλι, Zara

Satin midi slip φόρεμα, Zara

Φόρεμα με κροσέ σε συνδυασμό, Zara

Μίντι φόρεμα φλοράλ, Zara

Φόρεμα με animal print, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ