Follow us

Πώς θα δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις στην παραλία, υιοθετώντας τα beachwear trends του καλοκαιριού

Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου προτείνει τέσσερα άκρως καλοκαιρινά looks που θα σε ενθουσιάσουν.

yama

Ήλιος. Θάλασσα. Ραστώνη. Δροσερά cocktails. Βόλτες δίπλα στο κύμα. Το καλοκαίρι έχει επιτέλους φτάσει και μας έχει κάνει ήδη να ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, θα ετοιμάσουμε τις αποσκευές μας και θα επιβιβαστούμε στο πλοίο που θα μας οδηγήσει στον προορισμό των διακοπών μας. Μέχρι τότε, ο τρόπος για να αντιμετωπίσουμε την υψηλή θερμοκρασία είναι οι συχνές επισκέψεις στη θάλασσα, όποτε είναι δυνατό. Φυσικά, ως λάτρεις της μόδας και του προσεγμένου στιλ ακόμα και στην παραλία, χρειάζεται να ενημερωθούμε για τις επικρατέστερες τάσεις στο beachwear, ώστε να προμηθευτούμε τα μαγιό, τις σαγιονάρες, τις πετσέτες θαλάσσης, αλλά και τα cover-ups που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε στην παραλία.

Πόσο τέλειο θα ήταν να μπορούμε να βρούμε τα κορυφαία beachwear trends σε ένα μόνο brand; Κι όμως, αυτό το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα μέσα από την καλοκαιρινή συλλογή της Yamamay. Ολόσωμα μαγιό, μπικίνι και τρικίνι, διακοσμημένα με δαντέλα, χάντρες, στρας και ασυμμετρίες πρωταγωνιστούν στη συλλογή, έχοντας ένα και μοναδικό στόχο. Καθεμία από εμάς να επιλέξει το τέλειο μαγιό με βάση τη σιλουέτα, το στιλ αλλά το είδος των διακοπών που αγαπάμε να κάνουμε. Τα περισσότερα κομμάτια αυτής της συλλογής μάλιστα είναι κατασκευασμένα από μικροΐνες REC, δηλαδή από ανακυκλωμένες ίνες πολυαμιδίου.

Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, στη συλλογή της Yamamay πρόκειται να βρεις μαγιό σε neon χρώματα, σε δυναμικά μοτίβα όπως τa animal prints, σε άκρως καλοκαιρινά ethnic και tropical μοτίβα, αλλά και σε διαχρονικά ριγέ patterns. Οι αποχρώσεις που πρωταγωνιστούν είναι τα βιολετί, κόκκινο, φλούο πράσινο, κερασί, σμαραγδί, λεβάντα, μπλε και φούξια, αλλά και τα διαχρονικά λευκό και μαύρο.

Όλα τα μαγιό της Yamamay αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα με τον πιο κολακευτικό και chic τρόπο, τα αξεσουάρ της πρόκειται να μας βοηθήσουν να αναδείξουμε τα beach looks μας, ενώ τα cover-ups για την παραλία πρόκειται να εξελίξουν το προσωπικό στιλ μας. Κάπως έτσι, πρόκειται να νιώθουμε κομψές κάθε στιγμή. Φυσικά, η Yamamay έχει δημιουργήσει επίσης μία σειρά από ρούχα που αποπνέουν τον cool chic χαρακτήρα του καλοκαιριού και αξίζουν σίγουρα μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών. Συνεπώς, πρόκειται να βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις μία ολοκληρωμένη καλοκαιρινή συλλογή με βάση τις διασημότερες τάσεις στο beachwear.

Εάν λοιπόν είσαι και εσύ σε διαδικασία αναζήτησης των μαγιό και beachwear items που θα προσθέσεις στη συλλογή σου φέτος το καλοκαίρι, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, που φωτογραφήθηκε για το Missbloom, προτείνει ποια είναι τα must have κομμάτια του καλοκαιριού.

Το μαγιό με τα cut-outs που κολακεύει τέλεια τη σιλουέτα

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαγιό για φέτος το καλοκαίρι είναι τα ολόσωμα μαγιό με cut-outs. Είναι πολύ θηλυκά και αναδεικνύουν τη σιλουέτα με ένα άκρως κολακευτικό τρόπο. Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου επέλεξε το δικό της αγαπημένο για αυτή τη σεζόν. Πρόκειται για το "Shira" ολόσωμο μαγιό της Yamamay σε μία τιρκουάζ απόχρωση που θυμίζει πολύ ελληνικό καλοκαίρι.

Πώς θα δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις στην παραλία, υιοθετώντας τα beachwear trends του καλοκαιριού

Εκτός από ένα ολόσωμο μαγιό με cut-outs, που αναδεικνύει με τον πιο ξεχωριστό τρόπο όλες τις σιλουέτες, χρειάζεται να στρέψεις την προσοχή σου και στα απαραίτητα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν τα looks της παραλίας. Μία εμπριμέ πετσέτα θαλάσσης και ένα ζευγάρι σαγιονάρες ακριβώς στο ίδιο μοτίβο, πρόκειται να σε αναδείξουν ως την πιο κομψή fashionista στην παραλία.

Get the Look

Ολόσωμο μαγιό με cut-outs Yamamay

Ολόσωμο μαγιό με cut-outs Yamamay

Πετσέτα Θαλάσσης Yamamay

Πετσέτα Θαλάσσης Yamamay

Σαγιονάρες Yamamay

Σαγιονάρες Yamamay

Το ολόσωμο μαγιό που δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα των διακοπών

Η λίστα με τα must have του θερινού στιλ συνεχίζεται ξανά με ένα ολόσωμο μαγιό. Πιο συγκεκριμένα, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου εμπιστεύτηκε τη διαχρονική κομψότητα που αποπνέει ένα floral ολόσωμο μαγιό. Πρόκειται για ένα item που κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στη συλλογή της. Διαχρονικό και ταυτόχρονα σύγχρονο, πολύ θηλυκό αλλά και σοφιστικέ, το "Esmeralda" ολόσωμο μαγιό της Yamamay είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι φέτος το καλοκαίρι.

yama

Ένας επιπλέον λόγος για να επενδύσεις σε ένα νέο ολόσωμο μαγιό όπως αυτό της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου είναι πως μπορείς να το φορέσεις άνετα και ως τοπ. Συνδύασε το με σορτς, φούστες, τζιν ή αέρινες παντελόνες για chic εμφανίσεις τόσο στην παραλία όσο και στιις βόλτες σου στο νησί.

yama

Get the Look

Ολόσωμο μαγιό σε floral μοτίβο Yamamay

Ολόσωμο μαγιό σε floral μοτίβο Yamamay

Πώς θα είσαι fashionista ακόμα και στην παραλία

Αναπόσπαστο κομμάτι του θερινού στιλ είναι και το μπικίνι. Η στιλιστική πρόταση που μας κάνει η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, με την οποία συμφωνούμε πλήρως είναι να επιλέξεις ένα μπικινι σε απόχρωση που θα αναδείξει τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου με τον πιο κομψό τρόπο. Ένα μπικίνι όπως το "Selena" από τη Yamamay. Το άκρως καλοκαιρινό μοβ χρώμα του πρόκειται να σου φτιάχνει αμέσως τη διάθεση.

Το εξίσου σημαντικό με το "Selena" μπικίνι της Yamamay είναι πως πρόκειται να βρεις διαφορετικά bikini bottoms, ώστε να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στη σιλουέτα σου.

Το απόλυτο cover-up για την παραλία δεν είναι άλλο από το λευκό shirtdress "Esmeralda" της Yamamay, το οποίο συνδυάζεται εύκολα με όποιο μαγιό κι αν φορέσεις. Κάπως έτσι, πρόκειται να είσαι πολύ κομψή και προσεγμένη τόσο στην παραλία όσο και στις βόλτες σου αργότερα, ενώ δεν θα χρειαστεί να χάσεις πολύτιμο χρόνο από τις διακοπές σου επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο για αλλαγή του outfit σου.

yama

Επειδή όμως είμαστε fashionistas που αγαπάμε το ξεχωριστό στιλ και θέλουμε να δίνουμε τη δική μας πινελιά σε κάθε εμφάνιση, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου μάς προτείνει την πιο έξυπνη στιλιστική συμβουλή. Το bikini top του μαγιό "Selena" έχει ένα αποσπώμενο 3D λουλούδι, το οποίο μπορείς να αφαιρέσεις και να τοποθετήσεις στο φόρεμά σου ως έξτρα πινελιά που θα κάνει το beach look σου ακόμα πιο ξεχωριστό.

yama re

Get the Look

Bikini top Yamamay

Bikini top Yamamay

Bikini bottom Yamamay

Bikini bottom Yamamay

Shirt dress σε λευκή απόχρωση Yamamay

Esmeralda shirt dress σε λευκή απόχρωση Yamamay

Το cool glam του καλοκαιρινού στιλ

Η λίστα με τα άκρως απαραίτητα κομμάτια της σεζόν ολοκληρώνεται με το πιο fashion forward σετ που μπορείς να προσθέσεις στη συλλογή σου. Πιο συγκεκριμένα, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου δημιούργησε το ιδανικό summer look για τις βραδινές εξόδους του καλοκαιριού, συνδυάζοντας ένα top και ένα ψηλόμεσο σορτς, και τα ίδιο σε denim ύφασμα και διακοσμημένα με μικρά στρας που έκαναν το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Τα twin sets είναι ιδανική προσθήκη στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου, αφού μπορείς να τα φορέσεις τόσο μαζί όσο και ξεχωριστά δημιουργώντας ακόμα περισσότερους συνδυασμούς. Είναι αρκετά πρακτικά και για τη βαλίτσα των διακοπών, αφού μπορείς να τα φορέσεις με πολλούς τρόπους τόσο στην παραλία όσο και στις βόλτες σου χωρίς να χρειαστεί να πάρεις πολλά κομμάτια μαζί σου.

yama

Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου ακολούθησε μάλιστα την τάση των 90s και 00s που έχει επιστρέψει δυναμικά στην επικαιρότητα. Ο λόγος για το double denim. Πιο συγκεκριμένα, η fashion influencer συνδύασε το look της με ένα ζευγάρι denim σαγιονάρες που έκαναν το outfit της ακόμα πιο κομψό.

Επειδή όμως, κάθε μικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά, το denim top της Yamamay διαθέτει μία πολύ εντυπωσιακή πλάτη, με κορδόνι που προσαρμόζεται, ώστε να εφαρμόζει άψογα στη σιλουέτα σου.

yama

Get the Look

Denim top Yamamay

Denim top Yamamay

Denim shirts Yamamay

Denim shirts Yamamay

Denim slippers Yamamay

Denim slippers Yamamay

Οι συλλογές είναι ήδη διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα Yamamay και στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.yamamay.com.

Δες περισσότερα εδώ.

Ευχαριστούμε τη Λίμνη Βουλιαγμένης για τη φιλοξενία.

Φωτογραφίες: Βασίλης Μαντάς
Βίντεο: Creative Media Box

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ