Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε το ιδανικό twin set από την Pink Woman για τα beach parties του καλοκαιριού

Το θηλυκό twin set που είναι ιδανικό για τις βραδινές καλοκαιρινές εμφανίσεις σου

MissBloom TEAM
Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε το ιδανικό twin set από την Pink Woman για τα beach parties του καλοκαιριού Instagram

Στην αρχή κάθε νέας εποχής αναζητάμε τα κομμάτια τα οποία θα ανανεώσουν τις εμφανίσεις μας αλλά και την γκαρνταρόμπα μας. Κι ενώ διανύουμε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και η θερμοκρασία είναι ήδη υψηλή ξεκινάμε να σκεφτόμαστε ποια θα είναι τα κομμάτια τα οποία θα ανανεώσουν και θα αναβαθμίσουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας όπως και ποια είναι τα πιθανά styling combos που θα μας εξυπηρετήσουν στις διάφορες καλοκαιρινές περιστάσεις.

Υπάρχουν πολλά events στα οποία θα θέλαμε να φορέσουμε ένα outfit που θα ταιριάζει απόλυτα με το dress code που ορίζει η εποχή αλλά και το περιβάλλον που θα παρευρεθούμε. Συναυλίες, γάμοι, βαφτίσεις, βραδιές στο θέατρο και beach parties είναι μερικά από αυτά στα οποία θα δώσουμε το παρών και φέτος το καλοκαίρι και είναι δεδομένο ότι επιθυμούμε σε κάθε περίσταση να είμαστε οι πιο καλοντυμένες.

Για ένα beach party δίπλα στη θάλασσα θέλουμε να φοράμε ένα σύνολο το οποίο θα αντικατοπτρίζει τη θετική μας διάθεση αλλά και την ξεγνοιασιά της εποχής. Ένα outfit σε boho αισθητική είναι ιδανικό για ένα beach party ενώ μπορούμε με ευκολία να το συνδυάσουμε με flat παπούτσια και τα αξεσουάρ που ταιριάζουν στην αισθητική και το στιλ μας.

Η Κατερίνα Καινούργιου σε πρόσφατη εμφάνισή της επέλεξε το twin set από την Pink Woman το οποίο θα μας χαρίσει ακριβώς το αποτέλεσμα που επιθυμούμε σε ένα beach party. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε ένα twin set που αποτελείται από crop top πουκάμισο με δέσιμο και με wide μανίκια από τα οποία κρέμονται χρυσές χάντρες. Το bottom μέρος του twin set είναι μία mini wrap φούστα με δέσιμο και τις ίδιες boho λεπτομέρειες.

Δες την εμφάνισή της


To twin set από την Pink Woman

Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε το ιδανικό twin set από την Pink Woman για τα beach parties του καλοκαιριού
Κροπ πουκάμισο με δέσιμο και λεπτομέρειες, Pink Woman

Μίνι φούστα με wrap-style δέσιμο και λεπτομέρειες, Pink Woman
Μίνι φούστα με wrap-style δέσιμο και λεπτομέρειες, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ