Follow us

5+1 tops από τη Marks & Spencer για να δημιουργήσεις stylish καλοκαιρινά looks

Τα tops που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σου

5+1 tops από τη Marks & Spencer για να δημιουργήσεις stylish καλοκαιρινά looks Splash News / Ideal Images

Το προσωπικό στιλ που έχει η κάθε γυναίκα είναι απόλυτα μοναδικό όπως και εξελικτικό, κάτι όμως που πρόκειται να παραμείνει σταθερό, είναι τα κλασικά basics της γκαρνταρόμπας μας, τα οποία αποτελούν τη βάση της συλλογής μας όσες σεζόν κι αν περάσουν, καθώς τα συγκεκριμένα key items ή staples πλέον αποτελούν τα must have κάθε γκαρνταρόμπας έτσι ώστε να χρησιμοποιούνται σαν καμβάς για να ξεδιπλωθεί με τη βοήθεια τους το στιλ μας.

Ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού, εάν δεν θέλουμε να φορέσουμε τα αέρινα φορέματα της συλλογής μας, ότι bottom και να επιλέξουμε, τα tops της γκαρνταρόμπας μας είναι εκείνα τα οποία μπορούν με κομψότητα και στιλιστική ασφάλεια να αναβαθμίσουν κάθε μας σύνολο. Τα tops της συλλογής μας μπορούμε να τα συνδυάσουμε με σορτς, παντελόνες, maxi, midi και mini φούστες αλλά και με βερμούδες. Τα tops της συλλογής μας είναι εκείνα στα οποία βασιζόμαστε για όλες τις καλοκαιρινές περιστάσεις τόσο το πρωί όσο και το βράδυ.

Στην καλοκαιρινή συλλογή της Marks & Spencer ξεχωρίσαμε έξι tops με τα οποία θα αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου και θα ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου.

Τα tops που ξεχωρίσαμε

Αμάνικο φανελάκι με διχτυωτό υλικό, Marks & Spencer

Φανελάκι με έναν ώμο, Marks & Spencer

Μπλούζα με λεπτομέρεια με σούρες, Marks & Spencer

Τζιν αμάνικο τοπ, Marks & Spencer

Τοπ από βαμβάκι και modal, Marks & Spencer

Μπλούζα με έναν ώμο από 100% βαμβάκι, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr