Follow us

Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε το leopard σετ από τη Marks & Spencer που δεν θα αποχωριστείς το καλοκαίρι

Η Σίσσυ Χρηστίδου υιοθέτησε την τάση του animal print με τον πιο κομψό τρόπο.

MissBloom TEAM
sissychristidou Instagram @sissychristidou

Το leopard μοτίβο είναι ένα από τα αγαπημένα patterns της Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία το επιλέγει πολύ συχνά για τις εμφανίσεις της. Πρόκειται για ένα δυναμικό αλλά και θηλυκό pattern που έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από διάσημες -και μη- γυναίκες ανά τις δεκαετίες, το οποίο πλέον μπορεί να χαρακτηριστεί ως διαχρονικό. Φέτος μάλιστα, το leopard print έχει την τιμητική του και εάν αναρωτιέσαι ποιος είναι ο πιο κομψός τρόπος για να το προσθέσεις στη συλλογή σου, εμείς προτείνουμε το look της Σίσσυς Χρηστίδου.

Διαβάστε Επίσης

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, ένα άκρως καλοκαιρινό σύνολο, στο οποίο έχει συνδυάσει ένα top και μία μακριά εφαρμοστή φούστα. Και τα δύο κομμάτια είναι σε leopard μοτίβο. Η Σίσσυ Χρηστίδου ολοκλήρωσε το look της με καφέ δερμάτινη ζώνη, λευκό πουκάμισο και δερμάτινα σανδάλια με τετράγωνο τακούνι.

Τόσο το top όσο και η φούστα της παρουσιάστριας είναι από τη νέα συλλογή της Marks & Spencer και ο λόγος που ξεχωρίσαμε τα κομμάτια είναι επειδή τα twin sets πρόκειται να κάνουν το καθημερινό ντύσιμο μία πιο εύκολη διαδικασία. Twin sets, matching seperates ή co-ords είναι τα σύνολα που αποτελούνται από top, πουκάμισο ή μπλούζα και παντελόνι, φούστα ή σορτς, τα οποία είναι ακριβώς στην ίδια απόχρωση ή μοτίβο. Ο λόγος που τα αγαπούν οι fashionistas είναι επειδή δεν πρόκειται να σε απασχολήσει ιδιαιτέρως το styling. Έχεις έτοιμο ένα look, το οποίο είναι κομψό και cool. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα είναι να επιλέξεις τα απαραίτητα αξεσουάρ. Κάπως έτσι, θα έχεις κομψά looks για την καθημερινότητα, έχοντας σπαταλήσει ελάχιστο χρόνο μπροστά στον καθρέφτη.

Διαβάστε Επίσης

Το καλοκαιρινό look της Σίσσυς Χρηστίδου

Get the Look

Τοπ με τιραντάκι σε κανονική γραμμή, με λαιμόκοψη V και animal print Marks & Spencer

Μάξι ριχτή φούστα με animal print Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ