Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Το χρώμα που προτιμά συχνότερα στα μαγιό της φέτος το καλοκαίρι

Το χρώμα που προτιμά συχνότερα κι ας το έχουμε συνδυάσει με μαυρισμένη επιδερμίδα

Αθηνά Οικονομάκου | Το χρώμα που προτιμά συχνότερα στα μαγιό της φέτος το καλοκαίρι Instagram

Το καλοκαίρι αναμφίβολα αναζητάμε τα κομμάτια που θα μας βοηθήσουν ώστε να δημιουργήσουμε ενδιαφέροντα καλοκαιρινά σύνολα που ταιριάζουν στην αισθητική μας. Πέρα όμως από τα everyday looks μας, όπου τα περισσότερα τα δημιουργούμε για την καθημερινότητα μας στην πόλη, σημασία έχουν για εμάς και τα beachwear σύνολα τα οποία θα απολαύσουμε στις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις όπως και στις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Επίσημα πλέον διανύουμε την εποχή όπου κοιτάζουμε προσεκτικά οποιαδήποτε ιδέα μπορεί να μας φέρει πιο κοντά στο να ανακαλύψουμε ποιο μαγιό, ανάμεσα στις πολλές επιλογές, ταιριάζει καλύτερα με το γούστο και την αισθητική μας. Οι επιλογές είναι ποικίλες τόσο στα χρώματα όσο και στα σχέδια, τις γραμμές αλλά και τα υλικά από τα οποία το μαγιό μας θα είναι κατασκευασμένο δίνοντας μας έτσι και εναλλακτικές για διαφορετικά beachwear looks.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού θέλουμε να αισθανόμαστε την ξεγνοιασιά της εποχής στα σύνολα μας τα οποία θέλουμε να είναι, όπως και να φαίνονται, δροσερά και ανάλαφρα. Στην παραλία, στο beach bar, στην ταβέρνα μετά το μπάνιο, ακόμα και όταν έχει βραδιάσει, φοράμε το μαγιό που έχουμε επιλέξει και αυτά που έχουμε διαλέξει ως cover up. Για να δημιουργήσουμε μία απόλυτα καλοκαιρινή εμφάνιση φορώντας μόνο το μαγιό μας, οι περισσότερες από εμάς στρεφόμαστε στα κλασικά, διαχρονικά και αγαπημένα λευκά μαγιό.

Τα λευκά μαγιό στο μυαλό όλων μας συμβολίζουν την καρδιά του καλοκαιριού, μία ξέγνοιαστη και ανάλαφρη διάθεση αλλά και τη δροσιά της θάλασσας. Η αλήθεια όμως είναι πως οι περισσότερες από εμάς, επιλέγουμε να φορέσουμε τα λευκά μπικίνι ή ολόσωμα μαγιό μας, αφότου έχουμε μία μαυρισμένη επιδερμίδα έτσι ώστε να δημιουργείται αντίθεση στην εμφάνιση μας.

Η Αθηνά Οικονομάκου, από τις αρχές της καλοκαιρινής περιόδου προτιμάει συχνότερα να φοράει λευκό μαγιό, χωρίς να έχει αποκτήσει την chocolat επιδερμίδα την οποία οι περισσότερες από εμάς περιμένουμε να έχουμε για να το επιλέξουμε, αποδεικνύοντας πως ένα λευκό μαγιό μπορεί να συμβολίζει το καλοκαίρι ακόμη κι αν δεν είμαστε ακόμη όσο μαυρισμένες επιθυμούμε.

Τα looks της Αθηνάς Οικονομάκου με λευκό μαγιό




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ