Follow us

Η Ραφαέλα Ψαρρού με το mini φόρεμα στην απόχρωση που είχε προτιμήσει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η έντονη καλοκαιρινή απόχρωση με την οποία θα δημιουργήσεις τα πιο stylish looks

MissBloom TEAM
Ραφαέλα Ψαρρού Instagram @rafaela_psarrou

Όλες οι γυναίκες επιθυμούμε στις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας να δείχνουμε και να αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση, θηλυκότητα όπως και να ξεχωρίζουμε με την επιλογή του συνόλου μας. Τα κομμάτια με τα οποία μπορούμε να πετύχουμε το εν λόγω ''carefree'' συναίσθημα, ποικίλλουν και διαφέρουν ανάλογα με το στιλ και την προσωπική σου αισθητική, κάποια κομμάτια όμως, όπως τα φορέματα, υπόσχονται μία αέρινη και θηλυκή εμφάνιση όποιο και αν είναι το στιλ σου.

Ένα φόρεμα πέρα από το ότι μπορεί σου χαρίσει μία αέρινη εμφάνιση με ευκολία και χωρίς προσπάθεια στο styling, είναι το ιδανικό κομμάτι το οποίο μπορείς να διαμορφώσεις απόλυτα ανάλογα με την αισθητική και το στιλ σου. Μπορείς να φορέσεις μία ζώνη στη μέση, να επιλέξεις flat ή ψηλοτάκουνα παπούτσια, maximal ή minimal αξεσουάρ, αλλάζοντας κάθε φορά το σύνολο σου.

Όταν αποφασίζουμε να ψωνίσουμε τα φορέματα της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας μας, πάντοτε έχουμε στο μυαλό μας ότι τα συγκεκριμένα κομμάτια πρόκειται να τα φορέσουμε τόσο με λευκή επιδερμίδα όσο και με μαυρισμένη, καθώς οι περισσότερες από εμάς, ξεκινάμε να φοράμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα, όπως απαιτεί η θερμοκρασία, πριν από από τα πρώτα μας μπάνια αλλά και πριν από τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Ένα mini φόρεμα που κολακεύει τη γυναικεία σιλουέτα, και ιδανικό για αυτή την εποχή, επέλεξε η Ραφαέλα Ψαρρού σε πρόσφατη εμφάνιση της ενώ στη φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η Ραφαέλα Ψαρρού επέλεξε ένα αμάνικο mini φόρεμα σε έντονη κίτρινη απόχρωση. Η επιλογή του φορέματος της μας θύμισε το φόρεμα που είχε φορέσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν από λίγο διάστημα το οποίο είναι από τη νέα κολεξιόν της Zara.

Δες την εμφάνισή της


Το φόρεμα από τη Zara

Η Ραφαέλα Ψαρρού με το mini φόρεμα στην απόχρωση που είχε προτιμήσει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή
Κόντο φόρεμα με ύφανση, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ