Follow us

Gaia x Meyia | Τα summer looks των Ελληνίδων celebrities που έδωσαν το παρών στο λαμπερό party

Το πιο λαμπερό πάρτι διοργάνωσε το brand Meyia για να γιορτάσει τις δύο νέες συνεργασίες του με το Athens Riviera και την Gaia Mercuri

MissBloom TEAM
Gaia x Meyia

Το πιο λαμπερό πάρτι διοργάνωσε το brand MEYIA για να γιορτάσει τις δύο νέες συνεργασίες του, αυτή με το Athens Riviera και με την Gaia Mercuri. Το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουνίου 2024, στο C Lounge στο Island, η Μελίνα Γιαμαλάκη, ο Χρύσανθος Πανάς και η Gaia Mercuri υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους, celebrities, influencers καθώς και εκπροσώπους από τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά μέσα σε ένα party γεμάτο θετική ενέργεια και summer fashion.

Τo ελληνικό brand MEYIA, που έχει ξεχωρίσει στο χώρο του swimwear, και ο Χρύσανθος Πανάς δημιούργησαν μία νέα συλλογή αφιερωμένη στην κοσμοπολίτικη ομορφιά της Αθηναϊκής Ριβιέρα.

Στο λαμπερό party στο C Lounge στο Island παρουσιάστηκε επίσης η κολεξιόν της Meyia με την Gaia Mercuri. Η Gaia Mercuri, με τον ξεχωριστό τρόπο έκφρασης και στιλ, δημιούργησε μαζί με την Meyia μία μοναδική limited συλλογή με μαγιό για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024. Έντονα χρώματα, γραμμικά patterns και νεανικά σχέδια, συνδυάζονται αρμονικά. Κάθε κομμάτι της συλλογής Gaia x Meyia μεταφέρει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και θετικής ενέργειας.

Στο λαμπερό party έδωσαν το παρών εντυπωσιακές παρουσίες που δημιούργησαν summer looks ιδανικά για απογευματινά parties δίπλα στη θάλασσα. Κάποιες από τις παρευρισκόμενες επέλεξαν να συνδυάσουν το Gaia x Meyia top τους με το outfit τους δημιουργώντας έτσι stylish summer συνδυασμούς.

Οι εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities που ξεχωρίσαμε

Γαία Μερκούρη

Μία από τις οικοδέσποινες της βραδιάς και βασικό πρόσωπο του event, η Γαία Μερκούρη επέλεξε να φορέσει ένα bikini top της νέας της κολεξιόν το οποίο συνδύασε με tailored παντελόνι σε καφέ απόχρωση. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με flat σανδάλια.

Gaia x Meyia | Τα summer looks των Ελληνίδων celebrities που έδωσαν το παρών στο λαμπερό party

Μαριέττα Χρουσαλά

Ένα απόλυτο summer look δημιούργησε η Μαριέττα Χρουσαλά η οποία επέλεξε να φορέσει ένα κοντομάνικο mini shorts jumpsuit το οποίο συνδύασε με ψάθινο φάκελο και ψηλοτάκουνες πλατφόρμες σε nude απόχρωση.

MARIETTA

Αθηνά Οικονομάκου

Ένα twin set επέλεξε η Αθηνά Οικονομάκου το οποίο αποτελούταν από μακρυμάνικο αέρινο top με διακριτικά φλοράλ και V neck και ασορτί mini φούστα. To look της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε χρυσή απόχρωση.

Gaia x Meyia

Έλενα Χριστοπούλου

Μία all time classic και πάντα κομψή επιλογή διάλεξε η Έλενα Χριστοπούλου η οποία φόρεσε ένα αμάνικο midi μαύρο φόρεμα το οποίο συνδύασε με flat σανδάλια.

Gaia

Δωροθέα Μερκούρη

Η Δωροθέα Μερκούρη δημιούργησε ένα ρομαντικό look με ένα αμάνικο midi φόρεμα σε baby pink τόνους. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε έντονη κόκκινη απόχρωση.

Gaia x Meyia

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν σε χαλαρή και καλοκαιρινή διάθεση, φορώντας ένα τζιν παντελόνι σε loose γραμμή με ένα κροσέ κρεμ μπουστάκι. Τα γυαλιά ηλίου της και το κόσμημα στο λαιμό της έδωσε hippie vibes στην εμφάνισή της.

ΒΑΛΑΒΑΝΗ

Βασιλική Ρούσσου

Το μοντέλο Βασιλική Ρούσσου επέλεξε να συνδυάσει ένα top από τη συνεργασία της Gaia Mercuri με το Meyia το οποίο ήταν σε έντονη γαλάζια απόχρωση. Το bikini top της συνδύασε με midi φούστα σε Α γραμμή και μπεζ απόχρωση. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με nude ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Gaia x Meyia

Κέϊσι Μίζιου

Ένα top από τη νέα συλλογή επέλεξε και η Κέϊσι Μίζιου το οποίο είχε έντονη ροζ απόχρωση. Το top της συνδύασε με denim βερμούδα και ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μωβ μεταλλιζέ απόχρωση.

Κέισι Μίζιου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ