Follow us

Οι πιο κομψοί τρόποι για να φορέσεις το λινό παντελόνι στα summer looks σου

Το λινό παντελόνι είναι το hero item του καλοκαιριού.

lino panteloni. Splash News / Ideal Image

Κατασκευάζεται από το φυτό λινάρι, που καλλιεργείται για τις κλωστικές ίνες του. Είναι ένα από τα υφάσματα που η ιστορία τους ξεκινά πολλούς αιώνες πριν, όταν θεωρούνταν ένα από τα πιο πολύτιμα αγαθά της κοινωνίας, τόσο που πολλές φορές αντικαθιστούσαν το ίδιο το νόμισμα. Το φορούσαν οι βασιλείς και οι αριστοκράτες, ήταν ένδειξη πλούτου και όποιος το φορούσε θεωρούνταν εκλεκτός και σίγουρα πολύ, πολύ κομψός. Ο λόγος για το λινό ύφασμα που από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα θεωρείται το πιο αέρινο και δροσερό ύφασμα, ειδικά για τους μήνες του καλοκαιριού με την κομψότητα και τη στιλιστική του αξία να είναι αδιαμφισβήτητες.

Διαβάστε Επίσης

Ανάμεσα στα λινά κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου είναι σίγουρα τα λινά παντελόνια. Σε γήινους τόνους ή έντονες αποχρώσεις, τα λινά παντελόνια πρόκειται να αναδειχθούν ως τα πιο κομψά και ευκολοφόρετα bottoms που θα φορέσεις τους επόμενους μήνες. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι τις βραδινές σου εξόδους, από την παραλία μέχρι τις χαλαρές βόλτες στην πόλη και το νησί, τα λινά παντελόνια είναι το απόλυτο must have του καλοκαιριού.

Σε περίπτωση που χρειάζεσαι λίγη παραπάνω στιλιστική έμπνευση, οι influencers μόδας έχουν να σου προτείνουν πολλούς και διαφορετικούς τρόπους για να εντάξεις το λινό παντελόνι στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

Πώς θα φορέσεις το λινό παντελόνι φέτος το καλοκαίρι

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ