Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το ολόσωμο μαγιό που κολακεύει τέλεια τις καμπύλες του σώματος

Πώς αναβάθμισε το look παραλίας της η Χριστίνα Μπόμπα.

MissBloom TEAM
chrismpo Instagram @chrismpo

Αυτή την περίοδο, οι γυναίκες χωριζόμαστε άνετα σε δύο κατηγορίες. Στην πρώτη ανήκουν εκείνες που έχουν ήδη καταφέρει να επιλέξουν τα νέα μαγιό του καλοκαιριού και είναι έτοιμες για τις εξορμήσεις στις παραλίες. Στη δεύτερη κατηγορία όμως ανήκουν εκείνες που βρίσκονται ακόμα σε αναζήτηση των νέων τους μαγιό. Εάν ανήκεις στη δεύτερη, το ολόσωμο μαγιό που φόρεσε η Χριστίνα Μπόμπα αξίζει σίγουρα την προσοχή σου.

Διαβάστε Επίσης

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει ήδη ξεκινήσει τις εξορμήσεις της στους παραθαλάσσιους προορισμούς, χαρίζοντας μας στιλιστική έμπνευση με τα beach looks που δημιουργεί. Σε μία από τις αναρτήσεις της στο Instagram μάλιστα, φαίνεται να φορά ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με λευκή ρίγα από τη νέα συλλογή της Calzedonia. Ο λόγος που ξεχωρίσαμε το εν λόγω μαγιό είναι αφενός επειδή αγκαλιάζει τις καμπύλες του σώματος, αναδεικνύοντας τες με τον καλύτερο τρόπο. Αφετέρου, ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό αξίζει μία θέση σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα αφού είναι διαχρονικό και πολύ κομψό.

Διαβάστε Επίσης

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει όμως και ο τρόπος που φόρεσε το μαγιό της στην παραλία. Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα το συνδύασε με μαύρο παρεό και σαγιονάρες σε animal print μοτίβο, ενώ στα μαλλιά της φόρεσε ένα εμπριμέ μαντήλι. Το εν λόγω look της είναι μία επιπλέον απόδειξη πως τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε εμφάνιση.

Το look παραλίας της Χριστίνας Μπόμπα

Get the Item

Ολόσωμο μαγιό Calzedonia
Ολόσωμο μαγιό Calzedonia

Θα το βρεις εδώ

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ