Follow us

Υποδεχθήκαμε το καλοκαίρι με τα πιο stylish summer essentials από την Pink Woman

Τα Pink Woman outfits που επέλεξαν οι editors για το Missbloom party.

MissBloom TEAM
Pink Woman

Σε όλη τη διάρκεια του έτους, σε κάθε (άλλη) εποχή, αναζητάμε διαρκώς το καλοκαίρι μέσα μας. Κι αυτό γιατί το καλοκαίρι όλα είναι περισσότερο ξέγνοιαστα, ανάλαφρα, αισιόδοξα και φωτεινά. Ο καλύτερος τρόπος, βεβαίως, για να ξεκινήσει το καλοκαίρι, αυτή η τόσο γεμάτη ενέργεια και χαρά εποχή, είναι χωρίς αμφιβολία ένα beach party.

Υποδεχθήκαμε το καλοκαίρι με τα πιο stylish summer essentials από την Pink Woman

Το MissΒloom διοργάνωσε το πιο καλοκαιρινό και fun party στην παραλία και το αγαπημένο μας ελληνικό brand, η Pink Woman, ήταν εκεί για να υποδεχτεί μαζί μας το καλοκαίρι και να βάλει τη fashion πινελιά στη βραδιά!

Pink Woman

Την Pink Woman επέλεξαν οι editors του MissΒloom για τις εμφανίσεις τους τη βραδιά που επίσημα καλωσορίσαμε το καλοκαίρι, ενώ οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα καλοκαιρινή κολεξιόν του brand στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τα ρούχα και τα αξεσουάρ της Pink Woman. To σημείο, μάλιστα, με τη νέα συλλογή συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των fashionistas που έσπευσαν να ανακαλύψουν τα πιο stylish και αέρινα κομμάτια για τη σεζόν που διανύουμε.

pink woman missbloom party
pink woman missbloom party

Οι editors του MissBloom επέλεξαν μοντέρνα και κομψά καλοκαιρινά κομμάτια από τη νέα συλλογή της Pink Woman που ταίριαζαν στο στιλ τους και στη διάθεση που είχαν για τη βραδιά. Το dress code του Missbloom Party ζητούσε από τους καλεσμένους να είναι ντυμένοι με ρούχα σε γήινους τόνους και λευκό χρώμα. Το επίκαιρο και δροσερό dress code εξυπηρέτησε απόλυτα τις editors του Missbloom που για την περίσταση αναζήτησαν κομμάτια στην καλοκαιρινή συλλογή της PinkWoman και δημιούργησαν outfits τα οποία αντανακλούσαν την ανεβασμένη, καλοκαιρινή τους διάθεση χαρίζοντας τους αναμνήσεις από μία υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά.

Pink Woman

Τα Pink Woman outfits που επέλεξαν οι editors του MissBloom

Ραφαέλλα Ράλλη

Η Ραφαέλλα Ράλλη επέλεξε για το summer party του MissΒloom ένα twin set με εμπριμέ μοτίβο σε γήινους τόνους. Το co-ord της αποτελούταν από crop top με δέσιμο και κιλότ παντελόνι σε άνετη γραμμή. Το stylish look της ολοκλήρωσε με σανδάλια σε όψη δερματίνης με σχέδιο σε μαύρο χρώμα.

Pink Woman

Pink Woman

Μανταλένα Κουβατσή

Η editor του Missbloom.gr Μανταλένα Κουβατσή επέλεξε ένα απόλυτα καλοκαιρινό total white σύνολο το οποίο αποτελούνταν από oversized πουκάμισο με διάτρητα σχέδια και straight leg παντελόνα με ασορτί διάτρητα σχέδια. Το summer αέρινο look της ολοκλήρωσε με ψάθινες εσπαντρίγιες με δέσιμο σε λαδί απόχρωση, που έδωσαν έναν γήινο τόνο στο outfit της.

Pink Woman

Pink Woman

Τζόγια Αδαμάκη

Το ιδανικό κοστούμι για την καλοκαιρινή εποχή επέλεξε για το Missbloom party η Τζόγια Αδαμάκη. Το κοστούμι αποτελούνταν από λινό σακάκι με τσέπες σε μπεζ απόχρωση και ασορτί wide leg λινή παντελόνα με πιέτες. Το look της σε γήινους τόνους ολοκλήρωσε με μία ζώνη σε όψη δερματίνης με σκαλιστή αγκράφα και ψάθινες ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες επίσης σε λαδί απόχρωση.

Pink Woman

Pink Woman

Σοφία Κονιδάρη

Η editor Σοφία Κονιδάρη επέλεξε ένα διαχρονικό look για το καλοκαίρι στο οποίο επικρατούσε το καθαρό στοιχείο που προσδίδει το λευκό χρώμα. Το σύνολο της αποτελούταν από mini λευκό σορτς και κορμάκι με γυαλιστερή όψη και ασύμμετρο ντεκολτέ. Το outfit της ολοκλήρωσε με σανδάλια σε όψη δερματίνης με σχέδιο σε ταμπά απόχρωση.

Pink Woman

Pink Woman

Το Missbloom Summer Party απόλαυσαν τόσο οι ξεχωριστοί καλεσμένοι και η ομάδα των Αττικών Εκδόσεων όσο και η υπέροχη ομάδα της Pink Woman, που ήταν μία από τους χορηγούς της βραδιάς. Η "γωνιά" της Pink Woman ξεχώρισε με τη summer ατμόσφαιρα που δημιούργησαν τα καλοκαιρινά αξεσουάρ και τα μοναδικά ρούχα της καλοκαιρινής κολεξιόν μονοπωλώντας το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων που κατάφερναν να πάρουν μία "γεύση" από τη νέα συλλογή του brand.

Pink Woman

Pink Woman
Pink Woman

Η βραδιά είχε μουσική και χορό και η ομάδα της Pink Woman, με την υπέροχη διάθεσή της και τη ζωντάνια της, έδωσε τον παλμό για μία ξέγνοιαστη και διασκεδαστική νύχτα.

pink woman missbloom
Pink Woman

Βρες τη συλλογή στο pinkwoman-fashion.com και στα 115 καταστήματα Pink Woman σε όλη την Ελλάδα.

Ακολούθησε την Pink Woman σε Facebook, Instagram & TikTok

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr